reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
No to dziewczynki teraz ja idę sie zbierac do lekarza ;-);-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Kasiu gonimy majówki, gonimy a może i przegonimy ale u nas dzieciaczki grzeczne, nie wyskakują mocno przed terminem, więc czeka nas ogromny BB i po kilka dzieciaczków dzennie ;-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Magdziarka zawsze znajdziesz coś na poprawę humoru ;-)
Jotemka
Fanka BB :)
Ja tez jestem juz po wizycie. Niestety tez jutro mam sie zgłosic do szpitala bo ma za duzo wod plodowych. AFI-23 no i beda mnie kontrolowac porobia badania. . Jak cos sie bedzie dzialo bede informowala albo Magdziarke albo Agacine.
Magdalekakol,
trzymam kciuki.
Jotemka
ja też po wizycie;
szyjka jeszcze nie jest gotowa na rodzenie... generalnie wszystko jest ok z wyjątkiem wód płodowych - w dolnej granicy - o ile pamiętam 5,5 :-(
jutro mam iść do szpitala na dalsze badanka. Jeżeli dalej będzie mało wód to mnie zostawią w szpitalu, nawodnią i jak się poprawi to wyjdę - jeżeli się nie poprawi to mam zostać do porodu.
Joanna, za Ciebie tez trzymam kciukasy. Bo z tego co pamietam to i lozysko mialas juz bardzo dojrzale, prawda?
Jotemka
Ja sie indukcji nie boje. Bardziej szybkiego porodu bez regularnych skurczy....Joaś na pewno wody się unormują, mocno w to wierzę, a poród obędzie się bez indukcji :-):-):-)
reklama
Podziel się: