reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Oj ten masaz szyjki. Okropienstwo jednak tez duzo zalezy kto robi. Delikatnie tez sie da.
Joasiu a moze ttylko filtr sie zapchal i dlatego nie chce oddac woduy.

JoannA25 a moze tylko zatkało Ci w pralce sitko jakims paprochem.Umiesz sama sprawdzic??Ja czyszcze sitko raz w miesiącu,zawsze cos fajnego znajde,a to pare funtów:-),a to naboje do wiatrówki:sorry2:,ostatnio fosforyzujący różaniec:szok:(pochodzenia tego ostatniego znaleziska nie udało mi sie ustalic)

Magdalenko, Limbo;
nie mam pojęcia gdzie to się znajduje... co więce, w media markt nie dali instrukcji i tak jakoś o tym zapomniałam... Czy to jest ten taki kwadracik na dole z przodu pralki ?

Tak,to to własnie.Otwierasz i wewnatrz powinno byc cos na kształt korka.Odkręcaj powoli,tylko jezeli masz dużow wody w pralce to przygotuj sie na potop,cos popodkładaj koniecznie.Jak przekręcisz to wysunie ci sie sitko ,wyczysc i załóz -i gotowe.

Aniknulka gratuluję KTG :tak:

Joaś na pewno wody się unormują, mocno w to wierzę, a poród obędzie się bez indukcji :-):-):-)

A czy Was też, tak jak mnie, badanie szyjki na stacjonarnym samolocie:-D boli? Brrr to bardzo nie przyjemne badanie. Nie wiem jak kobiety wytrzymują masaże szyjki macicy:szok:

Ja zawsze aż podskakuje na samolocie:baffled:, a moja ginka się śmieje, że nie wie jak ja urodzę :sorry2: tylko że jej badnia do delikatnych nie należą, jak to zwykle u kobiet-ginekologów bywa :sorry2: a ostatnio to miałam 2-dniowe plamienie :baffled:

Patyku;
ja baaaardzo czekam na takie wiadomości od mojego ginka :-):-)

mam problem z pralką - nie odpompowywuje mi wody :-(

Joasiu w pralkach są zazwyczaj dwa filtry, jeden przy wężu doprowadzającym wodę, a drugi ten na dole z przodu pralki. Jak będziesz sprawdzać ten w wężu, to lepiej zakręcić wodę ;-) chyba, że chcesz mieć prysznic :-D

Ja w swojej pralce to jeszcze nigdy nie czyściłam filtrów, a mamy ją 1,5 roku :szok: chyba muszę męża namówić, żeby sprawdził, bo nie dla mnie teraz taka gimnastyka ;-)

Limbo,Mata;
Ależ Wy jesteście mądre :-) hmmm.. wiecie co? zaczęło się to wczoraj kiedy Jacek wrzucił do prania swoje buciory :angry:
co dziwne mam taką opcję - odpompowywanie wody i jak ją włączam to woda schodzi... hmmm.. .no dobra , już nie przynudzxam z tą pralką.
Jeszcze raz dziękuję Wam serdecznie za porady - Jesteście kochane i zawsze można na Was liczyć.

Teraz zmykam ponieważ muszę się ogarnąć przed wizytą

:zawstydzona/y::zawstydzona/y:lata doświadczen;-)
a mnie własnie zgaga tak pali ze czuje sie jakbym kota zjadła.I to przez głupi sok z limonki-ohyda.Od rana mam cały czas mokre podkładki,śluz taki jak w owulacje,czysty,bezwonny,jak białko kurze - w ogromnych ilosciach.Czyżby pomalutku sie cos w koncu rozkręcało?

Limba ja od kilku dni co chwilę muszę wkładki zmieniać :sorry2: a najgorsze, że chyba jakiś grzybek się przypałętał, nie miał kiedy, a musze się go pozbyć przed porodem :dry:

reklama
Witam,
serdecznie zapraszamy na akcję "Podaruj Dziecku zdrowy uśmiech"
organizowaną przez Klub Malucha "Łączka Bączka" na warszawskim
Ursynowie dn. 1 czerwca br.
Rozpoczynamy o 11:30 wykładem dla rodziców na temat prowadzenia
higieny jamy ustnej swoich maleństw, a kończymy przeglądami i
konsultacjami stomatologicznymi.
Akcja skierowana jest do dzieci w wieku do lat 3 i jest bezpłatna.
Czy byłyby zainteresowane osoby? Czekam na opinię i pytania.

"Łączka Bączka"
��czka B�czka - Klub Malucha

Do góry