reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A czy Was też, tak jak mnie, badanie szyjki na stacjonarnym samolocie:-D boli? Brrr to bardzo nie przyjemne badanie. Nie wiem jak kobiety wytrzymują masaże szyjki macicy:szok:

Patyk, nie jest to przyjemneto fakt, szyjka bywa bardzo tkliwa. Dlatego tez po badaniu moze byc plamienie. Jednak sila bolu zalezy od tego kto bada wiem cos o tym.... Czasmi jest to delikatna a czasami... lepiej nie mowic....

Patyku;
ja baaaardzo czekam na takie wiadomości od mojego ginka :-):-)

mam problem z pralką - nie odpompowywuje mi wody :-(

mam problem z pralką - nie odpompowywuje mi wody :-(
No to Joanna, dzown do "fachowca", bo jak CI przyjdie wkrotce urodzic to prania nie bedzie ubywalo, uwierz... Lepiej miec sprawna pralke - ja wlasnie z okazji narodzin Bartka musialam kupic nowa - tez mi sie moja popsula...

Magdziarku;
u mnie zdjęcie Twojego brzuszka nie chce się otworzyć :angry:

agusia;
nannanananana.... wiesz jak to ze mną i z tymi zdjęciami jest :-D:-D:-D

Joasiu;
ja teraz mam prania od cholery :szok: a co dopiero będzie jak Dzidzia przyjdzie na świat...
Najdziwniejsze jest to,że jest to nowa praleczka i to firmy Miele - podobno niezawodna... no właśnie, podobno...

Zawołam tego samego, który ostatnio robił nam zmywarę

reklama
Mamoot, a jaka masz ilosc wod? wiesz?

Już raz pisałam, że wg ostatniego usg miałam AFI 11. Więc w normie. Jak rozumiem u Ciebie jest trochę dużo? I stąd to zagrożenie indukcją? Może jeszcze spadnie ta ilość wód.

Aniknulko, dobrze, że ktg wyszło w porządku.

Co do badania czy masażu szyjki macicy - brrrr.... To chyba najnieprzyjemniejsze moje odczucie z porodu Wojtka - badanie szyjki macicy (aż potem wymiotowałam). Tak więc masażu szyjki sobie nie wyobrażam.

Do góry