reklama
Patyk;
myślę,że jest to naturalna kolej rzeczy - przecież Dzidzia coraz większa i coraz bliżej porodu
Joasiu i to że coraz bliżej to mnie przeraża. Dziś u gina pewnie się dowiem jak blisko ten poród
Jotemka
Fanka BB :)
No to Joanna, dzown do "fachowca", bo jak CI przyjdie wkrotce urodzic to prania nie bedzie ubywalo, uwierz... Lepiej miec sprawna pralke - ja wlasnie z okazji narodzin Bartka musialam kupic nowa - tez mi sie moja popsula...mam problem z pralką - nie odpompowywuje mi wody :-(
Joasiu;
ja teraz mam prania od cholery a co dopiero będzie jak Dzidzia przyjdzie na świat...
Najdziwniejsze jest to,że jest to nowa praleczka i to firmy Miele - podobno niezawodna... no właśnie, podobno...
Zawołam tego samego, który ostatnio robił nam zmywarę
ja teraz mam prania od cholery a co dopiero będzie jak Dzidzia przyjdzie na świat...
Najdziwniejsze jest to,że jest to nowa praleczka i to firmy Miele - podobno niezawodna... no właśnie, podobno...
Zawołam tego samego, który ostatnio robił nam zmywarę
reklama
Mamoot, a jaka masz ilosc wod? wiesz?
Już raz pisałam, że wg ostatniego usg miałam AFI 11. Więc w normie. Jak rozumiem u Ciebie jest trochę dużo? I stąd to zagrożenie indukcją? Może jeszcze spadnie ta ilość wód.
Aniknulko, dobrze, że ktg wyszło w porządku.
Co do badania czy masażu szyjki macicy - brrrr.... To chyba najnieprzyjemniejsze moje odczucie z porodu Wojtka - badanie szyjki macicy (aż potem wymiotowałam). Tak więc masażu szyjki sobie nie wyobrażam.
Podziel się: