reklama
A
Asiowo
Gość
Postanowiłam w końcu do was coś napisać, dziś jakiś cięzki dzień mam...
Wzystko, dosłownie wszytko mnie boli:/ Kregosłup wysiadł jak u teściów na obiedzie byłam, a jeszcze muiałam do domku wrócić za kierownicą co łatwe przy takim bólu nie było...
Teraz jezcze w brzuszku mnie coś kłuje... . Mąż mnie tu wymasował i leże jak tylko mogę... Ale już niedługo... muszę to wytrzymać miłego wieczorku!!
Ula!!! Powodzenia!
Wzystko, dosłownie wszytko mnie boli:/ Kregosłup wysiadł jak u teściów na obiedzie byłam, a jeszcze muiałam do domku wrócić za kierownicą co łatwe przy takim bólu nie było...
Teraz jezcze w brzuszku mnie coś kłuje... . Mąż mnie tu wymasował i leże jak tylko mogę... Ale już niedługo... muszę to wytrzymać miłego wieczorku!!
Ula!!! Powodzenia!
A
Asiowo
Gość
Asiowo;
trzymaj się dzielnie - lepiej zrezygnuj z jazdy samochodem...
Wiem, nie powinnam jeździć, ale czasem muszę niestety... Mąż ma dopiero egzamin w czwartek, mam nadzieje, ze zda i ja już nie będę musiała kierować W przyszłości będę mogła się maleństwem zająć na miejscu dla pasażera
A
Asiowo
Gość
Ja kupiłam w końcu szlafrok, taki cieńki z frotte, taki jakiś zielono - morski do zielonych koszul bedzie pasował
A pampersy do szpitala trzeba zabrać?
A pampersy do szpitala trzeba zabrać?
A
Asiowo
Gość
o cholercia, no to faktycznie - Jesteś teraz zdana sama na siebie... Mam nadzieję,że Mąż zda i będzie Was woził :-)
On ma dużo Szczęścia w życiu więc liczę, że zda Z resztą On też czuje tą presję...
a moje ciśnienie ciągle nie spada... Z jednej strony sobie myslę, że fajnie, bo mała się urodzi jak tylko skończy sie 37 tydzien, ale z drugiej strony ten szpital i ewentualne cc mnie przerażają W ogóle wolę, żeby mała została w brzuszku do końca... Tak jakoś mam złe przeczucia
reklama
azile29
Czerwcowa mama'08
Asiowo musisz sie oszczędzać. Dobrze ze mężulek zrobi zaraz prawko i fajnie że cię mąż wymasował.
Ja dzisiaj tez coś kiepsko się czuje. Dokuczają mnie skurcze przepowiadające, dół brzucha pobolewa jak na @ i kregosłup odmawia posłuszenstwa. A do tego wszystkiego dzidzia od wczoraj tak ruchliwa aż szok. jak lerze to mnie , ale jak siedze to łapki wiercą w szyjkę.
Dobrze że to już koniec:-)
Ja dzisiaj tez coś kiepsko się czuje. Dokuczają mnie skurcze przepowiadające, dół brzucha pobolewa jak na @ i kregosłup odmawia posłuszenstwa. A do tego wszystkiego dzidzia od wczoraj tak ruchliwa aż szok. jak lerze to mnie , ale jak siedze to łapki wiercą w szyjkę.
Dobrze że to już koniec:-)
Podziel się: