reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Natunia poszukam listy ktora dostalam w szkole rodzenia i Ci przepisze:-) co do komorek to nie wolno uzywac rzeczywiscie ale prawda jest taka ze wszyscy uzywaja tylko lepiej sie z tym nie afiszowac ;-)

reklama
Ostatnio Magdziarka była wczoraj po 23 :baffled: może odpoczywa?
A Ula to coś mi sie wydaje ze na porodówce- jakies takie dziwne przeczucie mam- bo dzisiaj sie skarżyła na te skurczybyki :dry:

Dostałam właśnie SMS ka od Magdziarki , że jej internet padł:baffled:!!!!!!!!

I prosiła o przekazanie informacji o ULI " wody Uli odeszły i pojechała do szpitala". Jak tylko Madzi internet podłączą to udzieli nam więcej informacji. :tak:

no to będziemy miała może jeszcze dziś następnego dzidziulka , a tak się zastanawiam która się jeszcze rozdwoi z maju czyżby dzieciaki czekały na wysyp czerwcowy :-D:-D:-D

ło matko :szok: przecież dzisiaj pisałam Uli,że może już rodzić :-D:-D:-D Chyba wzięła to sobie do serca ;-)

Mata; szkoda,że nie mieszkacie bliżej - mamy świetnego kolegę elektryka - zaoszczędziłby wam wielu niemiłych wrażeń... Cieszę się,że sytuacja opanowana :-) Musicie to jakoś wytrzymać....

Aniknulko;
jest tak jak piszesz z tymi kierowcami... kolejny smutny bilans po długim weekendzie 1,5 tysiąca pijanych kierowców :szok: a ciekawe ilu się udało... Niedługo bedę się bała wsiąść za kierownicę..
a jak kaszelek?? już lepiej??

Darunia;
śliczny avatarek :-)

ale to wszystko szybko sie dzieje:szok: rano Ula jeszcze pisala na forum a tu juz niedlugo bedzie tulic maluszka:-)
3mam kciuki zeby porod byl lekki szybki i malobolesny :tak:

reklama
Aniknulko;
ja już dawno spakowałam torby - wyszły mi dwie i do tej pory obrastają kurzem :-) od tego momentu cisza i spokój :-) może to jest właśnie sposób aby Maluch dłużej posiedział w brzuszku ;-)

Wilmek;
Maluch ćwiczy oddychanie i teraz każdego dnia połyka okolo 700ml płynu owodniowego. Poza tym rozróżnia już smaki i jak zjesz coś słodkiego - wody bardziej jemu smakują :-) czkawka nie świadczy o niczym złym.

azile;
ja mam szlafrok bawełniany - cienki w kolorze jasno - zielonym :-)

Do góry