reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ale nie dajmy się zwariować z tą toksykoplazmą, kiedys też była, ludzie mniej dbali o to, co jedli, a jednak źle nie było ;-) poza tym martwic to się chyba mogą smakosze tatara itp.
dziewczyny nie dajmy się zwariować. gdybyśmy tak bardzo sie tym przejmowały to musiałybyśmuy nic nie jeść bo zawsze coś będzie szkodzić albo czymś się mozna zarazić. nalezy tylko pamietać o myciu rąk, owoców, jarzyn. zawsze trzeba mieć świadomość że każdy owoc to potencjalny nosiciel jakiś drobnych zarazków. i tyle. ja się tam na razie nie daję zwariować. mam obawy jak każda młoda matka i przyszła matrona- ale staram się przestrzegać tych zasad. co do truskawek zrobiłyście mi smaka. szkoda że u mnie jeszcze ich nie ma, chyba że mrożone (ale ja takich nie lubię)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja podkładów będę brała 2 paczki, majtek jednorazowych (do szpitala, tak jak Magdziara radziła) z 7-10 szt., a do domu z 2 pary tych siateczkowych. Mam nadzieję, że starczy. Zawsze można w aptece dokupić jak braknie
Właściwie to nie wiem ile te krwawienie w połogu trwa i jakie jest intensywne
Właściwie to nie wiem ile te krwawienie w połogu trwa i jakie jest intensywne
O cholera pierwszy raz dobrze że mi powiedziałas zadzwonię Tam i się dopytam
Magdziarko, a jeżeli zdecydujesz, ze idziesz to KONIECZNIE powiedz instruktorowi, że jesteś w ciąży (pewnie sam zobaczy brzuszek, hihi:-)) i że wcześniej nie jogowałaś. Głupio tak się wtrącać i niepotrzebnie straszyć, ale cieszę się, że moja informacja Ci sie przydała.
Ja tam jestem łakomczuch na truskawki Będę myć i zajadać
reklama
Myślę, że warto wziąć 2 paczki do szpitala. Lepiej czesciej zmieniać. W sumie (łącznie z pobytem w domu) zużyłam chyba ze 3 i poł paczki (zanim zaczęłam używać zwykłych podpasek).
Co do majteczek jednorazowych, to w sumie zużyłam chyba 2 paczki po 7 szt.
Tych do prania nie używałam, bo po prostu po kilk dniach poszukałam jakiś starszych mniej lubianych zwykłych majtek.
Co do majteczek jednorazowych, to w sumie zużyłam chyba 2 paczki po 7 szt.
Tych do prania nie używałam, bo po prostu po kilk dniach poszukałam jakiś starszych mniej lubianych zwykłych majtek.
Podziel się: