reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
laski nie straszcie mnie !!!:szok: ja w niedziele lece do Polski , czeka mnie samotny lot bez męża , ponad 2 godziny gdzieś w chmurach:szok: mam nadzieje ze moja dzidzia nie postanowi starac sie o dożywotnie darmowe bilety lotnicze :-D

reklama
Ja tylko porównuje bóle i nie bóle z pierwszej ciąży i tak jak teraz to czułam się wtedy w 9 miesiącu , nie wiem jak przetrwam ten ciepły maj i cieplejsze dni jak już teraz nogi mi puchnąna potęgę.

To się cieszę , a te przypadki to też nie reguła , choć osobiście wolałabym jednak choć tydzień wcześniej :-)

przyznam sie ze ja przez całą ciąze objadam sie truskawkami:zawstydzona/y: jakoś nie moge sie przed nimi powstrzymać:zawstydzona/y: kazde zakupy to pudełeczko truskaweczek dla mnie :zawstydzona/y: wole zjeść truskawke niz jakiś słodycz:tak:

Mata rozbawiło mnie to powiedzenie twojej teściowej !:-D

a ja słyszałam od swojej położnej ze kobiety które juz wczesniej rodziły odczuwają wszystko dużo szybciej i wyraźniej niz w pierwszej ciązy bo już wiedzą co jest spowodowane ciąza a co zwykłą pracą organizmu. Zapytałam o to bo wiele kobiet ktore maja juz dzieci pytało mnie o rożne objawy a ja sama nie byłam w stanie stwierdzić czy juz je mam czy jeszcze nie.:sorry2:

reklama
ja juz dziś od rana chodze wysmaraowana! Ale dojrzałam dzisiaj na mojej łydce wielkiego żylaka:szok: laski co jest najepsze na żylaki? Nie mam pojęcia co z tym zrobic.

Do góry