reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Na razie pani ginekolog moja kazała mi zwiększyć dawkę z 2 tabletek do 4 i po 2 tygodniach powtórzyć wyniki...Dziś doczytałam w necie,że żelaza nie nalezy spożywać w porze posiłków ani zaraz po nich a najlepiej brać je na czczo bo inaczej się źle wchłania..Spróbuję i tak może się poprawi...

A mam pytanie czy jest wśród czerwcówek mam która ma założony tak jak ja pessar??

reklama
"Matka Joanna od Aniołów" to tytuł opowiadania J. Iwaszkiewicza . Opis prawdziwej historii pewnej siostry urszulanki, którą pokochał ksiądz egzorcysta( był też taki film i jest sporo obrazów) A mi polonistce zawsze się wszystko kojarzy wokół tego co robię i uwielbiam

Ja znam jedną która jest wredną babą i gdyby nie fakt,że w ciąży jestem to bym się pobawiła w założenie sprawy o zniesławienie i naruszenie dóbr osobistych-ale nie chcę mi się w to bawić ze względu na dziecko.Ale to wyjątek potwierdzający regułę..

Magdziara z chęcią przeczytam tą książkę...

Pewno jako polonistka nie lubisz "Samotności w sieci",prawda??

W końcu wszystkie drogi prowadzą do Mrągowa nad jezioro Cios.W tym roku na bank się tam wybierzemy - bo kończą budowę Western miasteczka i Olek juz koniecznie chce jechać na Dziki Zachód:):-D Może będzie okazja do spotkanie. Zimą też tam jeździmy na narty na Krzyżową Górę. :-)

Angel witaj wsród nas czerwcóweczek 2008:-). Ja tez w końcu znalazłam forum gdzie jest miła atmosfera a powiem że przejrzałam kilka i o dziwo tutaj jest najmilej nawet dla kogoś kto początkowo tylko zagląda i czyta sobie.
Coraz częsciej tutaj zaglądam i przyznam że bardzo mnie wciągneło to pisanie z Wami:-)

Nie powiem, że jest to arcydzieło ale podobało mi się w przeciwieństwie do filmu - długiego i nudnego. Natomiast Janusz L. Wiśniewski jest dobrym pisarzem a w walentynkowy czwartek był gościem naszego Empiku, nie omieszkałam popędzić po autograf. Chociaż przyznam się , że największą moja pasją jest teatr!:-)

reklama
To i tak dobrze..bo wszyscy poloniści których do tej pory poznałam ostro krytykowali J.L.W. ;)..A ja znowu w samotności jestem zakochana...I to miedzy innymi z niej maturkę z polskiego ustną zdawałam...

Do góry