reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
:-):-):-)najlepiej podoba mi sie to ,że nie ma wieloosobowych sal do rodzenia.Jestes sama z połozną lub lekarzem plus dwie osoby które mozesz zaprosic-np mąż i najlepsza przyjaciółka.Strasznie sie wstydziłam jak rodziłam poprzednia trójeczke,koło mnie rodziły inne panie,nawet raz wszedł facet i sprawdzał kalofyfery na sali a ja taka rozkraczona i spocona:szok::szok:.W takich warunkach jak w Liverpoolu to ja mogłabym rodzic co rok,no ale poprzestane na Adasiu :-):-).Potem implant albo podwiązanie jajników-jeszcze nie wiem-nie znam sie-narazie czytam o plusach i minusach.

Cześć Dziewczyny :) Czy był już poruszany wątek wyboru położnych ? Jestem nowa i nie zdążyłam jeszcze przejrzeć wątków. Zamierzam rodzić w szpitalu Św. Zofii. Czy może macie jakieś doświadczenia i możecie polecić położną ?Szczerze mówiąc jestem tym wszystkim przerażona. Nie wiem czy warto jest opłacić salę poporodową. Kosztuje to dużo, ale jestem gotowa się poświęcić jeśli tylko naprawdę warto. Jak sądzicie ?:confused: Pozdrawiam :-)

kasia - witaj
dysponuje nammiarami na polozne - w swym miescie ;-) a Ty chyba nei z bydgoszczy

ja rodzilam pierwszy raz bez poloznej - mialam wykupiona salepoporodowa
drugi raz -odwrotnie - mialam poloznika - pana ale nei mialam sali

tym razem wybiore wariant z drugiego porodu - w szpitalu spedza sie chwilke, wazniejszy jest sam porod z kims na kim mozna polegac - czyli z polozna (lub z poloznikiem w moim przypadku)

Tylko kto powie gdzie? Skoro większośc z nas jest porozrzucana po kraju! Swoją droga ale by było tyle mam na raz i tyle maluszków.......już to sobie wyobrażam:-D:-D

reklama
No i moje drogie, musze sie Wam przyznac, ze pow izycie lekarskiej w piatek i usg polowkowym juz wiemy ze nasza rodzina bedzie skladala sie z 3 par mieszanych! W moim brzuszku mieszka dziewczynka! Widzialam ja w zupelnosci "ginekologicznie". Pozycje miala "lekko wyuzdana", wiec dalo sie stwierdzic, ze to ona a nie on!

Do góry