reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
JoannA25 jak Twój katarek??
Ja sobie pospałam 2-3 godzinki. zarzuciłam kilka specyfików. Zrobiłam miksturę Marty i czuję się o niebo lepiej.;-) Zwlokłam się z wyrka bo potem bym nocy nie przespała.

reklama
Angel, piękny apartamencik dla dzidziusia.

Dziewczyny
, dziękuję za miłe słowa :-)

Kasiu, bo może Twój mąż tak się z Tobą jednoczy. Że aż mu brzuszek rośnie. ;-):-D

Magdziarko
, szafa rzeczywiście stara (chyba z początku XX w.) i wielka, odziedziczona po mamie chrzestnej mojej mamy. A że tylko ja mam w najbliższej rodzinie wysokie mieszkanie (bo mieszkam w przedwojennej kamienicy), to do nas została wstawiona i mama powiedział, że już jest dla mnie. Jest zniszczona, ale bardzo ją lubię.

Marta, no to nasze chłopy miałby o czym pogadać.:tak::tak:

Angel, witam raz jeszcze!:-)

Magdziarko
, nie dość, że śnieg, to jeszcze jeziora tu pokazujesz. Teraz to dopiero zazdroszczę.:-) Okolice Olsztyna są mi co prawda niezbyt dobrze znane, ale Mrągowa owszem. Mazury, to mój drugi dom. Jeziora, lasy... ech, aż się rozmarzyłam.

Dziewczyny śliczniutkie te Wasze brzuszki:tak:. A ja tak zbieram się zbieram żeby pstryknąć sobie fotkę żeby Wam pokazać swój brzucho i gdzieś mi ciągle z głowy wylatuje. Może jutro jak mój M.......pójdzie do pracy to znajdę chwilkę. :-)

reklama
Do góry