reklama
milkaaa
Czerwcowa mama'08
no to ja chyba jako jedyna nic nei przytylam jeszcze i na dodatek schudlam
w pierwszym trymestrze schudlam 5kg i od polowy grudnia od kiedy nei wymiotuje jeszcze nic nie przytylam
ale nie ma co zazdroscic - waze 75 kg - wiec tlumacze sobie ze organizm sobie sam to reguluje i czerpie z moim zapasow
w pierwszym trymestrze schudlam 5kg i od polowy grudnia od kiedy nei wymiotuje jeszcze nic nie przytylam
ale nie ma co zazdroscic - waze 75 kg - wiec tlumacze sobie ze organizm sobie sam to reguluje i czerpie z moim zapasow
azile29
Czerwcowa mama'08
Milka nie ma czym się martić. Napewno przytyjesz tyle ile trzeba. Ja jużkiedyś pisałam że w pierwszej ciąży słudłam 5 kg, i wcale dużo nie warzyłam. W 4 miesiącu (po schudnięciu ) miałam 48 kg, i nic dzidzi nie było. A na koniec ciąży dobiłam do 70 kg. Teraz ważyłam na początku 54kg a na dzień dzisiejszy 60kg.
Jakoś wielkiego apetytytu nie mam i nic się na to nie zapowiada. No chyba że będę nadal te lody wcinać to szybko dobiję do 70 kg.
Jakoś wielkiego apetytytu nie mam i nic się na to nie zapowiada. No chyba że będę nadal te lody wcinać to szybko dobiję do 70 kg.
reklama
Podziel się: