reklama
azile29
Czerwcowa mama'08
Wszystkie jesteście jak mróweczki!!
Joaś miłego pobytu nad morzem!!!! Sama też bym wyskoczyła, ale .... juz nie dam rady:-).
A ja zapomniałam wczoraj się pochwalić, ze podjęłam decyzje iż nie wracam do pracy . Dostałam wczoraj zwolnionko na miesiąc i już czuje sie lepiej;-)
Joaś miłego pobytu nad morzem!!!! Sama też bym wyskoczyła, ale .... juz nie dam rady:-).
A ja zapomniałam wczoraj się pochwalić, ze podjęłam decyzje iż nie wracam do pracy . Dostałam wczoraj zwolnionko na miesiąc i już czuje sie lepiej;-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Flexy brzuszek śliczny i jaki zgrabniutki do tego.
Jeszcze raz dzięki za komplementy![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Jeszcze raz dzięki za komplementy
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt. I trzymam kciuki za dobre samopoczucie Wasze i dzieciaczków
agusia04
Czerwcowa mama'08
Ja obrączkę i pierścionek też jeszcze noszę, ale zobaczymy jak to będzie jak słoneczko bardziej przyświeci:-)
A wczoraj wieczorem jakieś katarzysko mnie dopadło:-(. Chwaliłam się ostatnio, że Kacper i M chorzy a ja zdrowa to ma teraz. Oni wyzdrowieli a mnie bierze. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i nic większego się nie rozwinie.
A wczoraj wieczorem jakieś katarzysko mnie dopadło:-(. Chwaliłam się ostatnio, że Kacper i M chorzy a ja zdrowa to ma teraz. Oni wyzdrowieli a mnie bierze. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i nic większego się nie rozwinie.
agusia04
Czerwcowa mama'08
Ja swojego nie widziałam , wody odeszły mi tez jakby niespodziewanie ale nie patrzyłam tak szczególnie na nie.
Ja podobnie jak Ty Kasiu swojego nie widziałam. Mi przebijali pęcherz, żeby wody odeszły. Ale poród szybki bo w sumie 3,5 godz. od wejścia na porodówkę.
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Azile gratulację z podjęcia decyzji o zwolnionku. Teraz posiedzisz sobie w domku, odpoczniesz i zaczniesz zbierać siły na zbliżający się dla nas maraton. Odpoczywaj jak najwięcej.
Podziel się: