reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny gratuluje wizyt!:-)
Mata w końcu już wiesz:tak:
Joaś nie bądż smutna i nie obwiniaj się, jeszcze nic nie jest przesądzone,pewnie maluch będzie zdrowy:tak:Tego Ci z całego serca życze:tak:

reklama
Joaś wszystko będzie dobrze zobaczyć zawsze po burzy przychodzi słońce i tak będzie i tym razem glowa do góry:tak:
Mata gratuluję córci :-D

Magdziarko cieszę się,że badanie się udało..:happy:
Ja dzisiaj cały dzień na powietrzu spędziłam,taka fajna pogoda:tak:
Jutro mój M. wraca na tydzień,jeszcze muszę się troche dziś ogarnąć i mieszkanko również..

Mój nie przyjedzie w ten weckend więc będę sama bez niego 2 tygodnie , co prawda gadamy ponad godzinę dziennie przez telefon ale przytulić się nie mogę:no:

matko i co to za zycie ze starzejemy się i co nam pozostanie nawet sie człowiek nie nagada bo jedno będzie głuche a drugie ślepe a tam z tym wszystkim

Ja jestem padnięta ale boję się wstać i boję się iść spać bo pewnie znowu będę się wiercić . Dziś w nocy obudził mnie katar i też trochę dmuchałam ale rano nie było śladu . Zastanawiam się od czego bo w sumie mógł to być zwyczajny katar bo się wczoraj może i za bardzo rozebrałam ale z drugiej strony tak szybko zniknął ?
Najważniejsze że już go nie ma , nie ma co filozować :-)

Ma to swoje plusy bo czasem jak się człowiek nie nagada lub nie nabędzie ze sobą to potem tego pragnie a niektórzy widują się i domu i w pracy a większość czasu się kłócą .

reklama
Ja wczoraj obejrzałam reportaż jak mamy w szpitalu rodzą z mężami i jak zobaczyłam jak mamuśka przytula się do swojego chłopa to się poryczałam bo wiem że mojego może nie być przy mnie przy porodzie .

Idę się położyć, pa kochane :-)Słodkich snów i przespanych nocek :-)

Do góry