reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
HEj kochane...My juz po badanku - Olek usnął - na całe szczęście. Weszliśmy o 19 o 19:15 młody chrapał..do 20ej . Własnie weszliśmy do domku i Olek znowu padł...WYniki będą w poniedziałek po 19 bo to badanie robiła pani technik a potem odczyt robi lekarz i robi opis dla pacjenta. Naważniejsze , że wszystko przebiegło z planem. Tak się cieszę..że się udało.

Co do Głuszka rzeczywiście martwię się że nie pisze...A może nie ma jak napisać.u męża jeszcze może jest u jakoś się podłączyła żeby tylko podejrzeć Nas.....no nie wiem

reklama
być może ale tak długo ,hmm ale nawet jesli weszła żeby zobaczyć co się dzieje przeciesz napisała by choć słowo a tu nic cisza

Super że się udało Magda
Głuszka jak weszłam na profil to kółko w jej profilu było zielone więc musiała być zalogowana :-)

Dzięki kochane jesteście!!!

Azile z tym odpoczynkiem poczekam odrobinkę bo mąż dzwonił juz wraca z Warszawy i chcę z nim porozmawiać...minn jak było w Białym w Kan-termie( ale numer) no i w delegacji. ...

mata witaj w różowym gronie ;-)!

My po usg, mała waży 1kg 800g, nie chciała dziś pokazać buźki- przysunęła się do samej ściany maciy, mam na zdjęciach tylko nóżkę. Położenie główkowe, mam nadzieję, że tak zostanie. :-)

Magdziarko to miłych pogaduszek z Mężem!!!
Może ty jako moderatorka wysłała jakąś wiadomość do Głuszka!!!! (nie koniecznie dzisiaj) To tylko pomysł

Moja zakryła rączką buźkę i waga podobna , co prawda ja mam termin tydzień wcześniej ale cieszę się że się mało różni . Masz inne parametry typu serducho czy inne wymiary ?

reklama
magda ty to patrze ze prawie jak słomiana wdowa jak nie delegacje to musi daleko jeżdzić do pracy ja mam swojego na podwórku ale co z tego i jak i tak non stop siedzi w biurze a ja tam nie chodze bo za dużo jest kurzu wiec widzimy się jak dobrze to wieczorem przy kolacji jak zle to czuje go jak tylko kładzie się obok mnie po cichu żeby mnie tylko nie obudzić , zawsze czekam z utęsknieniem soboty i niedzieli bo chociasz go widze i moge porozmawiać az boje się pomysłec co to będzie jak się urodzi dzidziulek :-:)-:)-:)-(

Do góry