reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A ja chcem z wami sie podzielić moją wizytą u laryngolaoga. Wczoraj wieczorem ropa poszła mi z ucha i dzisiaj wszyscy z rodziny zaczęli panikować i wysłali mnie do laryngologa. Poszłam do doktorki, nie dość że czekałam 2 godziny w poczekali, to jak weszłam do gabinetu usłyszałam"a czemu pani nie mówiła ze jest w ciąży!!!!!!!!!!!!" Dziwne że tego nie widać!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jeszcze bardziej sie zdziwiłam jak laryngolog zobaczyła dawkę antybiotyku, okazało sie że jest 2 razy zaduża:szok::szok::szok:. Tak sie zdenerwowałam!!!!!! Dobrze że tylko 3 tabletki wzięłam. Więc teraz mam słabszy antybiotyk i kontrole we wtorek:-(. Mam nadzieje że te przedawkowanie na dzidzie nie zadziałało jakoś źle.

reklama
Flexy idziemy na równi zaróno na suwaczkach jak i z wagą naszych maluszków , ja też o tak wygladałam :szok: jak usłyszałam ze moje maleństwo tyle waży. Aż się bardziej zmeczona i ogromna poczułam :-D

JoannA25 właśnie mam wrażenie, że raczej zajmowała się przerażaniem przyszłych rodziców, niż tłumaczeniem na spokojnie... za to ćwiczenie fajne.

Mamootu, niech się wypyli szybko i da Ci spokój!

Elizko trzymaj sie kochana! A z tymi antybiotykami to lekka przesada! Czasami zastanawiam się czy ci ludzie znaja się wogóle na swojej pracy!

Mnie tak samo w laboratorium potraktowali , wystalam sie 2 godz w kolejce a one do mnie "dlaczego nie powiedzialam ze w ciązy jestem" , pielęgniarki potrafią czasem wyprowadzić z równowagi.

Ja też żadnej położnej nie będę opłacać. Tak wogóle to tym razem wogóle nie przygotowuje sie do tego porodu.:-(. Brak czasu, od 2 tygodni choruję i nie mogę chodzić do szkoły rodzenia. W domu też raczej tylko śpie i nic nie robie. A tak wogóle to jeszcze do końca nie jestem przekonana gdzie rodzić. Wydaje mi sie ze mam jeszcze tyleeeeeeeeeee czasu:sorry2:!!!! Chyba mnie tym razem poród całkowicie zaskoczy;-)

Flexy idziemy na równi zaróno na suwaczkach jak i z wagą naszych maluszków , ja też o tak wygladałam :szok: jak usłyszałam ze moje maleństwo tyle waży. Aż się bardziej zmeczona i ogromna poczułam :-D
Hahaha ale się uśmiałam :-D:-D
Ula jak tak dalej pójdzie to obawiam się że nasze maluszki do 4kg spokojnie dobiją... :szok: ale najważniejsze żeby były zdrowe :tak:

Behemotku, a z jaką położną rodzisz? Bo z tego co wyczytałam rodzisz w szpitalu Bielańskim, ja też. Mi położna na spotkaniu powiedziała, że jeżeli poród zacznie się przed 36 tygodniem to nie mam co liczyć na Bielański tylko od razu jechać na karową albo kasprzaka. A jeżeli chodzi o płatności to ja z położna jestem umowiona na spotkanie w szpitalu w 36 tygodniu, więc pewnie wtedy ustale z nią szczegóły płatności.

Hmmm... wyglada na to, że się wczoraj spotkałyśmy w Bielańskim, byłam w grupe na 17. Rodzę z Basią Aleksandrowicz. Z kim Ty jesteś umówiona?

reklama
azile - nie martw się, nic się dzidzi napewno nie stanie, Maluszek już jest duzy więc spokojna głowa. A tak na marginesie to jak tu ufać tym lekarzom:angry:czasami brakuje mi słów ......

Do góry