reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
:rofl2:Kobitki to cudownie, ze maluszki takie fajniuchne wagowo. A nawet jaby wazyły ok 4 kg to według mnie najlepsza waga przy urodzeniu, takie są fajniuchne i pulchniutkie. :dry:

reklama
Dziewczyny widocznie jestescie takie laseczki,że wogóle nie widac ze jestescie w ciąży:-).A co do antybiotyków,to tez uwazam ze lekarze czasami przesadzają,zmeczeni tacy czy jak??

Magdziarko grunt to w porę zareagować. A Ty już to zrobiłaś. Powiem Ci może na pocieszenie, że mojego M bratanica (11lat) w nocy zaczęła się właśnie budzić z krzykiem do tego dosżły chwilowe utraty przytomności i nie wiedzieli o co chodzi. Jeździli z dzieckiem po lekarzach i dostali skierowanie na identyczne badanie jak Ty, tylko Córa miała nie spać całą noc i rano przyjść na badanie. Badania nie wykazały żadnych zmian. Diagnoza dziecko zdrowe. A przyczyna była w zmęczeniu organizmu. Odpuścili jej zajęcia dodatkowe pozaszkolne i wszystko powoli wróciło do normy, a do tego jeszcze zaczęła powoli wchodzić w okres dojrzewania.
Napisałam Ci to po to, żeby Cię trochę uspokoić. Mam nadzieję, że mnie dobrze zrozumiesz.:-)

Agusiu oczywiście że rozumiem co chciałas mi przez opisanie tego przypadku powiedziec...ja mam nadzieję, że i u Nas nic niepokojącego się nie pojawi...

Kasiu tak do 4 kg się źle nie rodzi. Moje starszaki 3800 i nie było źle. Madzie rodziłam 3,30 h . Więc szybko. A II faza trwała tylko 10 minut:tak:. Aż miło powspominać:laugh2:

Kasiu to mój drugi poród tak szybko. Pierwszy 13,20h . I na dodatek synek rodził sie z rączką przy policzku. Porozrywał mnie cała, ale i tak było cudownie:-)

Behemotku jak będziecie wiedziały coś więcej na temat Bielańskiego to dajcie znać a przede wszystkim czy w ogóle trzeba się wcześniej rejestrować czy zapisywać do któregoś ze szpitali bo słyszałam że tak. W sumie bielański tez mam blisko - słyszałam o nim tylko tyle ,że trzymają trzy doby w tym szpitalu .

Ja też liczę że ten poród będzie szybszy. Mnie małą wyssali przyssawką troszkę bo już byli bliscy cesarce ale wtedy to bym się wkurzyła po tylu godzinach:-)

reklama
Do góry