reklama
Magdziarko grunt to w porę zareagować. A Ty już to zrobiłaś. Powiem Ci może na pocieszenie, że mojego M bratanica (11lat) w nocy zaczęła się właśnie budzić z krzykiem do tego dosżły chwilowe utraty przytomności i nie wiedzieli o co chodzi. Jeździli z dzieckiem po lekarzach i dostali skierowanie na identyczne badanie jak Ty, tylko Córa miała nie spać całą noc i rano przyjść na badanie. Badania nie wykazały żadnych zmian. Diagnoza dziecko zdrowe. A przyczyna była w zmęczeniu organizmu. Odpuścili jej zajęcia dodatkowe pozaszkolne i wszystko powoli wróciło do normy, a do tego jeszcze zaczęła powoli wchodzić w okres dojrzewania.
Napisałam Ci to po to, żeby Cię trochę uspokoić. Mam nadzieję, że mnie dobrze zrozumiesz.:-)
Agusiu oczywiście że rozumiem co chciałas mi przez opisanie tego przypadku powiedziec...ja mam nadzieję, że i u Nas nic niepokojącego się nie pojawi...
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Behemotku jak będziecie wiedziały coś więcej na temat Bielańskiego to dajcie znać a przede wszystkim czy w ogóle trzeba się wcześniej rejestrować czy zapisywać do któregoś ze szpitali bo słyszałam że tak. W sumie bielański tez mam blisko - słyszałam o nim tylko tyle ,że trzymają trzy doby w tym szpitalu .
reklama
Podziel się: