reklama
Snoopy;
już tak robiłam - pomaga na chwilę :-( mięta + rumianek..
Tak czy inaczej - dziękuję :-)
Boję sięę jednak, że w nocy będzie powtórka..:-(
normalnie wzięlabym sobie sudafed albo zastosował krople do nosa - ale wiadomo - to nie jest zdrowe dla Malucha :-(
już tak robiłam - pomaga na chwilę :-( mięta + rumianek..
Tak czy inaczej - dziękuję :-)
Boję sięę jednak, że w nocy będzie powtórka..:-(
normalnie wzięlabym sobie sudafed albo zastosował krople do nosa - ale wiadomo - to nie jest zdrowe dla Malucha :-(
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja to w ogóle oddzielna historia bo miałam akurat uczulenie na szwy które mi załozyli i zamiast się goić to się jeszcze paskudziło i miałam 2 operację .Te szwy bynajmniej które miałam nie były rozpuszczalne i chyba takich rozpuszczalnych się ze względu na umiejscowienie rany nie stosuje
mata-kow
mama do kwadratu :)
Joanna na stronce, do której podaję link poniżej, piszą, że amol można stosować w ciąży (zapewne chodzi jednak o użytek zewnętrzny, nie wewnętrzny ;-))
Gdy jesteś w ciąży... | Lek Bezpieczny
Gdy jesteś w ciąży... | Lek Bezpieczny
reklama
mata fajna stronka :-)
Dziękuję :-)
Chociaż są pewne nieścisłości - np wpisałam paracetamol - a tam mi pokazuje, że nie można braćw czasie ciąży - wiadomo jednak, że jego stosowanie jest bezpieczne, no może z wyjątkiem pierwszego trymestru
Dziękuję :-)
Chociaż są pewne nieścisłości - np wpisałam paracetamol - a tam mi pokazuje, że nie można braćw czasie ciąży - wiadomo jednak, że jego stosowanie jest bezpieczne, no może z wyjątkiem pierwszego trymestru
Podziel się: