reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja to myślałam, ze przy drugim dziecku normalnie urodze a tu masz Ci los od 5 miesiąca zaczęło się rozchodzić spojenie łonowe.Pierwsza cesarka też była z tego powodu tylko, ze zaczęlo się rozchodzić pod koniec 7 miesiąca. Aj tam , słaba sztuka ze mnie i tyle :szok:

reklama
Ja byłam do tej pory 2 razy w Chorwacji i wróciłabym tam jeszcze nie raz :-) Lilianka- nie mam doświadczenia w podróżach z Maluszkami...

Ja byłam do tej pory 2 razy w Chorwacji i wróciłabym tam jeszcze nie raz :-) Lilianka- nie mam doświadczenia w podróżach z Maluszkami...

Ja z moim pierworodnym bylam w Chorwacji ale jak miał 9 miesięcy i wszystko było OK. Całą drogę przespał w obydwie strony. Mój tata ma swój dom bardziej w górach, więc jest chłodniej niz przy samym morzu, więc nie było tak gorąco. Poza tym, Nadunię zamierzam karmic piersią, mam nadzieję, ze wszystko będzie OK i wyjazd dojdzie do skutku :-)

Asiu dzięki:-);-)

Od paru dni się martwie, Eryke zadrapał kot na policzku i rana wygląda jak cięta nożem i jest głęboka i dość długa(krew się lała):no:,a ja się martwie bo czuje,że ona będzie miała blizne:-(,powoli się zabliznia, a ja szukam informacji odnośnie jakiegoś dobrego kremu lub maści na blizny...
Może znacie coś dobrego?

Ja dzis w koncu ide na wizytę! Od momentu kiedy brzuszek mnie boli musiałam leżeć, choc i tak cięzko było uleżec kiedy remont i przeprowadzka niedługo:/ Mam nadzieje, ze dzis mnie w koncu gin uspokoi i powie, ze wszystko ok:) Z dzidziusiem na pewno ok, bo ruchliwe jak nigdy, dzis pobudka o 5 mi zrobiła;) Chciałabym tylko, zeby cos poradziła na ten mój bolący brzuszek, w prawdzie na zwolnieniu jestem, ale studia jeszcze musze skonczyc;)

reklama
Do góry