reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Flexy;
u na również piękna pogoda - ale cóż z tego... skoro i tak musimy w łóżkach leżeć :-( no nie przzejmuj się,że u Ciebie szaro i buro - oby czerwiec był ładny :-)
Magdziarka;
Narobiłaś mi ochotę na pizzę :-D

reklama
Moj bombelek tydzien temu na usg mial 35,7cm i wazyl 2,17 kg , wiec chyba jest dobrze :tak: mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ale boje sie o te ulozenie pośladkowe bo grozi mi cesarka, :baffled: o ale jesli dziecku bedzie latwiej tak przyjsc na swiat to i mi bedzie latwiej zniesc porod bo bede sie mniej bała komplikacji ;-)

Lilianko, Flexy, odpoczywajcie dużo i trzymajcie się dzielnie.

Asiu, Ty tez się trzymaj ciepło.

Ja lubię słonko, nie koniecznie leżenie plackiem, bo to moze w pół godziny wytrzymam, ale takie opalanie w ruchu - to jest to. Oj marzy mi już się ciepełko, ale moze dopiero po urodzeniu, bo inaczej spuchnę.

Moj bombelek tydzien temu na usg mial 35,7cm i wazyl 2,17 kg , wiec chyba jest dobrze :tak: mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ale boje sie o te ulozenie pośladkowe bo grozi mi cesarka, :baffled: o ale jesli dziecku bedzie latwiej tak przyjsc na swiat to i mi bedzie latwiej zniesc porod bo bede sie mniej bała komplikacji ;-)

Przecież Maluch ma jeszcze dużo miejsca i może się ułożyć odpowiednio - widocznie jeszcze nie czas... Trochę dziwne, że Twoja ginka już Ciebie straszy cesarką z powodu nieprawidłowego ułożenia:no: Jeszcze jest trochę czasu, nie zamartwiaj się na zapas:tak::tak:

Tak, jak pisze Asia, dzidziuś u pierwiastek ma czas na ułożenie do 36 tygodnia. Potem sa już małe szanse, ze sie obróci. Masz jeszcze czas.:-)

brzuszki pierwsza klasa!!:-)

a to mój - 35 tydzień

bb1kq2.jpg

bb2nd9.jpg

:-(Ja na 100% bede miała cesarkę, rany boje się złego samopoczucia po zabiegu, leżenie 12h w bezruchu:baffled: i wogole zle bo to operacja bleeblee, mam uraz po pierwszym cięciu.

reklama
Do góry