reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A ja się nie opalam bo to nie jest zdrowe dla skóry...tzn nie leżę plackiem na słońcu..bo oczywiście wychodze na dwór i jeżdżę na plażę ale jestem ostrożna. Jesli chodzi o samoopalacze itp to tak jak Joaś pisała trzeba umieć uzywać..a i potem nieładnie jak twarz ciemniejsza a dekolt i szyja bledsze lepiej jakimś sypkim pudrem z drobinkami sie pomalowac..albo smarowac się balsamem - teraz balsamy Dove i inne mają efekt skóry muśniętej słońcem

reklama
Ja muszę bardzo na słońce uważać, bo mam bardzo dużo różnych pieprzyków i to wszędzie :sorry2: poza tym jak tylko pobędę trochę dłużej na słońce, to głowa zaczyna mnie boleć, dlatego w lato plaża i woda nie dla mnie :-(

a mi się dzisiaj śnilo że leżałam plackiem na rozgrzanej plaży :-D i taki ciepły piasek był słoneczko tak fajnie grzało:-D dla mnie urlop to wlasnie całodniowe leżenie na plaży i nic nie robienie, :-D

mata ja tez jestem cala w pieprzykach i to nawet w takich miejscach ze wstyd mowic;))) A czy te balsamy daja jakies rezultaty czy tylko kase z portfela wyciagaja??

A ja dopiero w piatek ide, moze zrobi mi USG ale wydaje mi sie ze bedzie musial;))) trzeba sprawdzic czy dzidzia troszke podrosla i czy przytyla (mam nadzieje ze chociaz 300gr przybrala na wadze;)) nie moge sie juz doczekac, ale boje sie ze znowu cos bedzie nie tak...;-/

Ja wizytę mam jutro i jak zwykle mam stracha czy wszystko ok :sorry2: brzuszek się troszkę stawia, ale nic mnie nie boli, więc myslę, że jest ok :sorry2:
USG będę miała chyba dopiero za 3 tygodnie robione, chyba że jutro, ale raczej w 33 tc a nie teraz :sorry2:

reklama
:-)Ja mam wizyte w sobotę, muszę molestowac moja panią gin zeby dobrze wpatrzyła sie w płec dziecka;-)hehe. Moja to USG mi robi na każdej wizycie. Nie cały miesiac temu dzidzia ważyła 1500 g hmm ciekawa jestem ile jej się tym razem urosło :happy:

Do góry