reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Oj , dziewczynki taka piękna pogoda, słoneczko a Wy o takich sprawach przykrych myślicie , a kysz . :-):-):-):-):-):-):-)

reklama
dla mnie najgorsze jest to co dzieje sie na drogach przez bande gamoni gina niewinni ludzie:angry:
mam kolezanke ktora w pierwszym roku malzenstwa zostala wdowa:-( zdazyli w niedziele wspolnie ochrzcic coreczke a w poniedzialek juz nie zyl:-(smutne to.....
staram sie o tym nie myslec i zyc codziennoscia szczegolnie bedac w ciazy...boje sie o M z reszta boje sie o wszystkich na ktorych mi zalezy ale wiem ze to co jest pisane to i tak sie wydarzy....

staram sie optymistycznie do tego podchodzic ale z drugiej strony 3 latek i noworodek do tego duzy pies to dosc duzo jak dla mnie:baffled:

a ja dzisiaj pierwszy dzień na zwolnieniu,spałam do 9:30, zrobiłam sobie kawkę i przed kompem siedzę
z wypadkiem to jest tak że strzeżonego Pan Bóg strzeże
w tamtym tyg jadąc do pracy o mały włos nie miałam czołówki :szok::szok: uff.... jakiś dupek na zakręcie wyprzedzał tira, mocno zahamowałam, aż się samochód zatrzymał, na szczęscie facet z tira też ostro dał po hamulcach, a ten osioł, w ostatniej chwili zmieścił sie miedzy nami:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, dobrze że nikt za mna nie jechał, ale ciśnienie musiało mi mocno skocztć, bo czułam pulsowanie na twarzy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na szczęscie nic mi i dzidzi nie jest:tak::tak:, teraz juz spokojnie czekamy w domku do porodu:happy::happy:

Witajcie, moje samopoczucie znów kiepskie, od rana wymioty i biegunka:-(leże jak długa, nie mam siły na nic. Zaraz dziadkowie zabierają mojego Fabiana do siebie żebym mogła odpoczywać i nie wstawać z łóżka.

Lorcia będzie dobrze.
Liliana wypoczywaj ile tylko możesz .
Ja przed chwilką skończyłam myć lodówkę i już jestem padnięta , też muszę chwilkę odpocząć. Wkurza mnie że człowiek nie ma na nic siły

Lorcia głowa do góry, jak będzie maluszek na tym świecie to dostaniesz PAWERA, ostatnio słyszałam rozmowe dwóch babeczek czekająć u ginki:
1:pani jak to człowiek kiedyś miał siłę, trójka małych dzieci,praca......etc...etc...
teraz to sobie nie wyobrażam jak zdołałam sobie z tym wszystkim poradzić:baffled::baffled::baffled:
2: kazda z nas to przechodzi a po latach w ten sam sposób na to patrzy:-):-):-)
jestem tego samego zdanie, LOrcia będzie dobrze:tak::tak::tak:
Aniknulka i jak po wizycie u fryzjera???? Farbowałaś czy też obcinałaś włosy?? wklej zdjatko

Rzeczywiście dzień piękny , słoneczny i radosny. Odstawiłam młodego do zerówy( zawsze mąż to robi - więc myslałam, że nie wstanę, biorąc pod uwagę to, że poszłam późno spać...Wracając zaszłam do piekarni po pieczywo dla mnie i sąsiadki no i tak u tej sąsiadki zaległam do tej pory. Wlazłam do siebie na górę i pierwsze co to kom..W domku mam ogarnięte, więc dzisiaj w zasadzie nie musze robić niczego szczególnego. Musze tylko zadzwonić i umówić się do dentysty bo mi się ząb ukruszył - zauważyłam to wychodząc od sąsiadki...No i będzie kolejny wydatek bo pójdę prywatnie.

reklama
Magdalenkokol, Mata brzuszki super, maluszkom jest wygodnie w takich domkach
Aniknulka też mam problem żeby zobaczyć Uli fotki, napisz co Tobie administrator odp, moze ma ten sam problem:baffled:

Do góry