reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Flexy, uwazaj na siebie, a torba to juz chyba powazna sprwa u Ciebie, tylko ze jak bedziesz ja przygotowywala to sie nameczysz i masz wieksza szanse w tym szpitalu wyladowac jednak.... Uwazaj na siebie!

Z ciekawości Magdziarko, ile płacisz za jedno wypełnienie??? oczywiście chodzi mio średnią cenę
ja zauważyłam u siebie dwa małe ubyki, ale nie ma to jak koleżanka z pracy zrobi mi za free;-);-);-)
No ja własnie ok 80 zł. Nie byłam teraz z rok..ale w tamtym jak chodziłam do tej samej dentystki tak z miesiąc i ja i Olek leczył mleczaki to potem już mniej brała...może sobie Nas przypomnie i potraktuje jak stałych pacjentów....

Poczekam troszke, moja siostra jwst fryzjerka tzn jakis tam kurs skonczyla, dzwonilam wlasnie do niej, przyjedzie za dwa tyg i mnie ufarbuje;))) tylko buzke musze troszke opalic bo na razie jestem troszke bladziutka;(

wiecie co ja wczoraj też troche popracowalam, a wieczorem to myślalam ze mi krzyż pęknie :baffled: i do tego tak mnie nerki rozbolały ze wyprostować sie nie moglam:baffled: moja mama to tylko poprosila zebym czasem rodzić nie zaczeła, widzialam po niej zae zaniepokojona była az sie sama wystraszylam. Tak wiec dzis nic nie robie tylko odpoczywam :sorry2:

reklama
Do góry