reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja niby na mojego brydala ciagle narzekam ale jak by go zabraklo to serducho by mi z zalu chyba peklo i nie potrafila bym sie pozbierac i jak dzidziusiowy wytlumaczyc cos takiego...;(((

Liliana jak ty masz takie akcje to wogole nie wychodz z lozka czhyba ze sluzbowo... Myslalam ze ja mam skurcze i sie zamarwialam, ale ja zobacze co ze mna pod koniec tygonia. Mam taka nadzieje ze bedzie dobrze....

Liliana dobrze ze wszystko w porzadku. Teraz kochana sie oszczedzaj .lez tyle ile tylko dasz rade. Lezenie naprawde robi cuda . Ja widze sama po sobie jak leze to skurcze sa rzadziej. .

Dzień Dobry Dziewczynki:tak:
Czyżbyście jeszcze spały:szok::-)
ja na nogach od 6 rano mój synek stwierdził że jest głodny i chce śniadanie:szok:
byłam w takim szoku że od razu mnie tym rozbudził:-)
pogoda przecudna także sprzątam i lecę z małym na obchód placów zabaw:-)
Miłego Dzionka:-)

Liliana duzo odpoczynku a bedzie dobrze:tak:

A ja od wczoraj mam kiepski humor.okazalo sie ze moj mezus w polowie maja wyjezdza na dwa miesiace:-( czyli jest duza szansa ze nie zdążę urodzić i w najważniejszym momencie nie będę miała męża przy sobie:-(

Ja wczoraj wieczorem rozmawiałam z M o śmierci młodych ludzi i pozostawionych rodzinach zwłaszcza żonach i dzieciach. A dzisiaj patrzę identyczny temat poruszony. Jakaś telepatia czy coś???? Tak mnie wczoraj naszło bo ostatnio u nas w miasteczku w ciągu 4 dni zabiło się dwóch kierowców jeden 31 a drugi 33 lata. I tak wczoraj mnie naszło i rozmawialiśmy o tym jakie to jest smutne i przykre. Próbowałam sobie wyobrazić jak ja bym powiedziała swoim dzieciom o takiej tragedii. Chyba bym nie umiała. Brrrrrrrrrr dreszcze mnie przeszły.

reklama
Lorcia mojego tez nie będzie , być może na poród przyjedzie ale to też wątpliwa sprawa , w każdym razie będzie w pełni swojego sezonu i tak czy inaczej będę sama.
Pocieszam się że jednak obok w bloku będzie mama i pomoże mi na pewno poza tym bb ciotki będą z tobą wirtualnie więc główka do góry .

Do góry