reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Mi też się czasem nie chce smarować ale tym bardziej smaruj im są bardziej świeże , szybciej zbledną i przestaną rosnąć. Ja też mam na schabikach z tyłu na brzuchu nie mam i oby tak zostało. W sumie i tak nie mamy na to wpływu poza smarowaniem.
u mnie jak na tą chwilę zero rozstępów. codziennie jednak smaruję się balsamem tym razem la roche possay i mustela. Swego czasu tak jak u Maji swędział mnie trochę brzuch ale tylko koło pępka - ale i to przeszło..
Maja - te skurczyki to pewnie Baraxton - Hicks
Maja - te skurczyki to pewnie Baraxton - Hicks
Maja;
te sny ciążowe są takie realistyczne, że aż można się przestraszyć - nie raz już mi się wiele różnych nieprawdopodobmnych rzeczy śniło
A ja dzisiaj oddycham sobie przeponowo - a Maluch spał - i jak nagle nie dostanę kopniaka w okolice pachwiny Oj, to był ból... morał z tego taki, że nie można Maluchowi przeszkadzać gdy sobie drzemie
Ula;
Super, że Możesz już zobaczyć na swoim brzuchu stopkę :-) u mnie bardziej wypina się większą częścią ciała :-)
te sny ciążowe są takie realistyczne, że aż można się przestraszyć - nie raz już mi się wiele różnych nieprawdopodobmnych rzeczy śniło
A ja dzisiaj oddycham sobie przeponowo - a Maluch spał - i jak nagle nie dostanę kopniaka w okolice pachwiny Oj, to był ból... morał z tego taki, że nie można Maluchowi przeszkadzać gdy sobie drzemie
Ula;
Super, że Możesz już zobaczyć na swoim brzuchu stopkę :-) u mnie bardziej wypina się większą częścią ciała :-)
reklama
Podziel się: