reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lorci, jak patrze Twoj suwaczek, to rzeczywiscie za dwa tygodnie molabys sie juz rozdwajac - oby tyko te magiczne 36 tygodni sie skonczylo...
Matko, wyjade nad morze, wroce, a tu pojawi sie pewnie kilka dzieciaczkow....

reklama
Dziewczynki oj Wy śpiochy jedne wstawać!!! Za kilka tygodni to juz nie będziecie pamietały co to sen. A tu już dziewiąta dochodzi.

Aniknulka to możemy powrzucać nasze książkowe propozycje - przecież mamy wątek Biblioteka. Fakt, że Ja mogę polecić coś dla 7 latków..i coś dla rodziców..a dla maluszków..niech pomyslę...

To ja jestem po nieprzespanej nocy. Syn miał od 3 rano koszmarny kaszel, nic nie pomagało. Dzisiaj rano inhalacje z inhalatora i troszkę lepiej:tak:. Ale bez rewelacji, leje sie jemu z nosa jak z sikawki.
Na całe szczęście mnie temperatura opuściła uf!!!!!!!!!!!!!!! Myślałam ze sie wykończę, ale już jest dużo lepiej. Teraz tylko gardło zaczyna boleć ale z tym to ja już sobie poradzę.
Julcia mam nadzieję że u ciebie troszkę lepiej niż u mnie;-)

Kochane dobrze żę piszecie o tym kaszlu, bo myslałam że tylko ma tak moje dziecko, w ciągu ostatniego miesiaca wzieła 3 Antybiotyki,
teraz jest ok, już nie kaszle, ale mysli miałam okrpone jak po Antyb i zyrtec nic nie pomagało:-:)-(
zaczynało sie od suchego kaszlu(ja to mówiłam kaszel krtaniowy) a potem po Antyb rwący z płuc, ale nadal sychy
4 lekarzy ja osłuchiwało i nic, dopiero jedna pani dr stwierdziła zmiany pod prawą łopoatką:-(
ale juz po wszystkim:tak:

reklama
Do góry