reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
snoopy odpoczywaj, śpij na maxa i będzie dobrze (potem już nie będziesz mogła sobie na to pozwolić :sorry2:) poza tym to już dużo nie zostało, a ile muszą namęczyć się te przyszłe mamusie, co calutką ciążę muszą przeleżeć :baffled:

limba bardzo się cieszę, że wszystko dobrze :-) i aż Ci zazdroszczę 1,5 godzinnej wizyty i podglądana maluszka :sorry2:

A mi dzisaj ledwo udało się na przyszły tydzień zapisać do lekarza :szok: w rejestracji mi mówią, że dopiero na za 2 tygodnie wolne, a ja, że muszę 23-go, no to udało się mnie wcisnąć na ... 21:40 :szok: znając poślizgi i te babki co bez rejestracji się wciskają, wejdę jak nic po 22 :baffled:
ciepło się robi i ruch się chyba u ginki zwiększył :-D

reklama
Jestem Jestem :-)

Snoopy - fenoterol czyni cuda - będzie dobrze :-)

Ja po wizycie - szyjka długa i zamknięta - czyli ok. Wyniki super - normalnie byłam w szoku - ale myślę, że to dzięki witaminom.
Gin przeraził się moją zadyszką po zejściu z samolotu i ubraniu się - kategorycznie nakazał mi odstawienie fenoterolu - puls w pewnym momencie doszedł mi do 140 :szok:
co więcej, biorę ten fenot. a i tak brzuch się trochę napina więc lepiej z niego zrezygnować i oszczędzać serce Dzidziusia i moje. Poza tym te skurcze na szczęście nie powodują skracania szyjki - i niechaj tak pozostanie.
Będę zmniejszała dawki stopniowo no i zobaczymy jak to będzie. Muszę być dobrej myśli.

A dzisiaj w nocy złapał mnie paskudny skurcz w łydce - normalnie taki ból, że nie wiedziałam co mam z sobą zrobić... Teraz mam tam straszny zakwas - jak po siłowni. Powrócę znowu do magnezu :-)

Joanna IEwa dziękuję za opinię co do musteli
Joanna zamówie w tej aptece inter którą masz spr dzieki jeszcze raz;-);-)

magdalenka;
słodkie te Twoje koszulki :-) Cena - super :-)

limba;
wcześniej poruszałyśmy temat tych pasów - i to chyba w tym wątku :-) Niestety, więcej było głosów oraz argumentów na nie - tak więc ja chyba zrezygnuję z takiego pasa

nie ma problemu Aniu - możesz spokojnie zamawiać. Ja chyba też coś zamówię - kosmetyki dla Dzidzi, które mi brakują i jeszcze kilka innych drobiazgów :-)

Tez slyszalam ze fenoterol dziala cuda;))) poleze ze dwa tyg i do gina na kontrolna musze isc chyba ze cos sie bedzie dzialo to wiadomo;))) na razie jest w miare humor mi wraca bo mam moje wygodne lozko a nie to skrzypiace pruchno szpitalne;))) no i dostep do forum;)))
mata-kow lezalam na sli z dziewczyna w 28-29tydz i lezy juz 2 miesiace... ona to ma niefajnie, wiec ja musze wytrzymac, pozatym mowila ze idzie sie przyzwyczaic do lenistwa;))) tylko póznie z porodem moga byc problemy bo miesnie zastojale...
auuu i dzidzia kopa w zebro mi jeszcze sprzedala....

ja też już po wizycie - wyniki super jak zwykle, tylko mała już bardzo nisko - szyjka lekko się skróciła ale jest zamknięta - mam sie oszczędzać :-); mam nadzieję,że będzie ok - Krzymek też był ułożony nisko i urodził się po terminie, więc pewnie i tym razem będzie dobrze :tak:

usg w piątek:-)

reklama
kurcze brzuch mi zczol teraz twardniec, w szpitalu tak nie bylo... lekarz mowil ze 2 razy to normalnie moze byc a mi juz 3 raz stwardnil odkad wyszlam... moze to dlatedo ze siedzialam czy cos??

Do góry