reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Widzisz Joaś nawet lekarz cie podziwia!!!!
A ja jestem bliska podjęcia decyzji o pójściu na zwolnienie juz do końca. Tak podoba mi sie "siedzenie w domu". :tak:

Zresztą może widziałyście prognozy - cała nasza ściana zimna i mokra, centrum, południe i wschód pogodny i cieply.
Joasiu ja mieszkam na południu i unas rano było mgliście, teraz wieje, jest szaro buro i zimno :baffled: i jak tu wierzyć prognozom :sorry2:

Joanna, najfajniej wczoraj powiedzial lekarz. Jak sie okazalo, ze mam anemie, to mu powiedzialam, ze rozumiem dlaczego mi jest tak slabo czasami. Na co pan doktor (tata dwojki dzieci): gdybym mial dzieci w wieku 6, 4 i 2 lata to tez byloby mi slabo; nawet bez ciazy i anemii.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Śliczna sukienka Joasiu :-) jeszcze się ciepełka doczekasz i będziesz mogła ją założyć :tak:

Ja jestem jakaś anty-sukienkowa, ale ostatnio na poważnie zastanawiam się nad kupieniem jakiejś sukienki :szok: (co ta ciąża z kobietą robi :-D), bo chyba w nich pod koniec najwygodniej

Dzisiaj myślałam, że padnę. Przyszedł gościu z wodociągów licznik spisać, a z niego straszna gaduła, więc zaczyna rozmowę: To na urlop pani poszła, wiem, wiem, trzeba odpocząć od pracy.
NIE ZAUWAŻYŁ, ŻE JESTEM W CIĄŻY :szok: a Wy mi mówicie, że mam duży brzuszek ;-):-D:-D:-D

Moja siostra cioteczna rodzila w Sokolce, no ale to bylo 4 lata temu wiec pewnie conieco sie zmienilo. Zreszta nie wiem czy ona byla zachwycona - ale to zalezy od osoby. A ona jest ciut "zakrecona" przy czym niemiarodajna jest jej opinia - tak czy siak.

reklama
Mata;
ale kłamczuchy prognozowe :angry: U nas także nie zapowiadali wtorkowych opadów śniegu a jak to się skończyło...
azile;
:-)
zaczęłam dzisiaj prać ubranka bo czas leci

Do góry