reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja jedno do szkoły od września a z drugim też będzie siedziała moja mama która akurat idzie od lipca na emeryturkę :-)Ma m nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z planem. Poza tym mój M też już gdzieś od listopada będzie siedział w domku przynajmniej pół roku więc może ziszczą się plany. Jakbym miała wynająćopiekunkę to też wolałabym siedzieć w domku.

Na wszelkie infekcje pochwy trzeba dużo pić wody z cytrynką lub herbatkę żurawinową. Zakwasza to środowisko i bakterie uciekają .( M jak mama)
:szok: jak jeden lakarz różni się podejściem od drugiego .:szok:

Joas gratuluje zmiany lekarza:tak:

ja na posiew jestem umowiona z ginka w 36 tc zeby wlasnie wykluczyc paciorkowca krotko przed porodem.

Joaś super, że jesteś zadowolona z nowego lekarz. Dobra opieka to podstawa. Rozwiał Twoje wszystkie wątpliwości i domyślam się, że teraz czujesz się o wiele pewniej i bezpieczniej.

Pierwsze słyszę od
Was, że robi się wymaz. Za tydzień mam wizytkę u Gina więc muszę spytać.

Flexy wszystko będzie dobrze. Dzielna Kobitka z ciebie i na pewno wytrzymacie jeszcze te kilka tygodni

czesc dziewczynki

a u mnie szaro buro buuu normalnie brak ochoty do zycia przy takiej pogodzie:-(
nie wiem czy slyszalyscie w radiu ze pitbul pogryzl 7 miesieczna dziewczynke ktora jest w ciezkim stanie:-( normalnie zrobil to przy matce dziewczynki:szok:
jesooos strach pomyslec-sama mam psine :baffled:

ja chwilowo nie lykam nic.wyniki mam dobre wiec owoce same w sobie wystarcza:tak:
jak mi sie brzucho bardziej napina wtedy biore dwa magnezy :tak:

reklama
Ja siedzę w domku od pierwszej ciąży:szok::szok::szok: To moja taka pierwsza długa przerwa. Miałam i upadki i wzloty z tego powodu. Bo czasami byłam przytłoczona tym sam sam z Kacprem. Teraz znów z perspektywy czasu cieszę się, że mogłam zostać z dzieckiem bo to ja byłam świadkiem tego co mój synek po raz pierwszy zrobił. Pierwszy ząbek, kroczek i.t.p. Teraz mam nadzieję posiedzeć pierwszy rok z małym w domku, a potem albo niania albo żłobek. No i zamierzam w końcu iść do pracy.

Do góry