reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Tak i jak się otworzy to jest napis zamknięty.............w takim razie co do komentarzy czekam na opinie dziewczyn....A albumy wszędzie sa jako przyklejony....:tak:;-):-)

Myślałam, że jak jest przyklejony to może tylko na krótko, ale jeśli jest u innych tak samo to ok. Pozdrowionka Magdziarko i odpocznij już i tak się dziś napracowałaś:-D

dziewczyny w związku z tymi trudnościami, gdybyście chciały jakis inny album stworzyćnp..z porodów, album ze slubów...napiszcie a ja to zrobie...żeby potem nie przenosić itp
Dzięki kochane pozdrawiam

Ja też się dziwię pogodzie:tak:jeszcze wczoraj było 14 stopni i chodziłam w cienkiej kurteczce a tutaj dziś musze zakładać zimową. Najbardziej mnie martwi, że przez tą zime nie wynarzły robale i będzie ich od groma w lecie. Mamy zamiar założyć w małych oknach moskitiery boję się szczególnie o maluszka i te okropne meszki i komary:szok:
Joasia pewnie jutro się do nas odezwie. A tak na marginesie dziś w pogodzie mówili, że w Szczecinie ma być jutro 6 stopni a we Wrocławiu 16! Szok:szok:

Magdziarko watek z albumami jest dostepny dla wszysktkich!!!!!
Sprawdzilam do bo w pracy nie jestem zalogowana i tez moglam wejsc!!!!!!!!

Moj M taz nie ma czasu dla naszego 3 malenstwa. Nie wiele razy dotyka brzusio, i gadal tylko raz z brzuchem ale to nawet mnie irytowalo:-D. Ale powiem wam ze mie dzieci za nim przepadaja. Po poraodach tez byl od razu bardzo opiekunczy i czulu. Wstawal jak trzeba bylo do dzidzi i od razu pomagal.
Wiec nie denerwowac sie dziewcyny Mezami tylkosie cieszyc z tego co sie ma.

reklama
No podziwiam Was dziewczynki że o tej porze jeszcze nie śpicie choć dzisiejszej nocki i ja miałam z tym problem. Mała mnie tak kopała po żębrach i uciskała żołądek że myślałam że umrę. :szok:Jak to boli:szok:

Do góry