reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witaj Kasiu. Ja niespie bo do pracy musialam przyjsc. Ale juz w nocy to o spaniu coraz czesciej moge zapominac. Jest mi ciezko , a zmiennienie pozycji w lozko to masakra!

reklama
dziewczynki w związku z waszymi wczorajszymi prośbami próbowałam przenieść watek ze zdjęciami tak, aby wchodziło się do niego bezpośrednio. Niestety to spowodowało, że wątek przenosił się z albumu rodzinnego do Czerwca 2008 i tym samym stawał się wątkiem otwartym. Dlatego znów musiałam wszystko zmienic i do albumu wchodzimy przez wątek: link do albumu zamknietego - zdjęcia rodzinne. Natomiest, żeby nie musieć się przekopywac przez posty..proszę o nieumieszczanie na tym watku wpisów..niech zostanie sam lik. Czy tak może byc????

No podziwiam Was dziewczynki że o tej porze jeszcze nie śpicie choć dzisiejszej nocki i ja miałam z tym problem. Mała mnie tak kopała po żębrach i uciskała żołądek że myślałam że umrę. :szok:Jak to boli:szok:
Walczylam z forum do 1ej w nocy.;-) i dzisiaj znowu musiałam wszystko zmieniać..mam nadzieję, że szybko się naucze co i jak..no i mam nadzieje, że Was nie zawiodę.;-)

Nic się nie martw jesteśmy wyrozumiałe w tym temacie przecież wiadomo że nigdy tego nie robiłaś więc to będzie normalne jak nawet ci coś i nie wyjdzie .
Życzę mimo wszystko samych sukcesów :-)

Dziewczyny jak widzicie Aletka potwierdziła moje przypuszczenia.

Wyjaśniam za Aletką
Aletka pisze:
WSZYSTKO co jest w dziale zamknietym jest zakniete ale jesli się to wyniesie do działu ogólnego staje się otwarte. TO nie wątki są zamkniete tylko CAŁY DZIAŁ.
Równie dobrze można otwarty watek z działu otwartego przenieść do działu zamknietego i automatycznie bedzie on niewidoczny dla innych.
Tak wiec co ma byc niewidoczne dla postronnych MUSI być w dziale zamknietym.
Mozna wchodzić tam przez link albo przez głowną stronę forum ze związków rodzinnych albo przez subskrybcję, która jest w profilu każdej z Was.
Warunek, już raz powinnyście tam coś napisac w danym wątku działu zamknietego by watek tentrafił do subskrybcji.
co do kłódki
ten znaczek oznacza ,że wątek został zamkniety i użytkownicy nie mogą w nim pisac więcej.
Korzysta sie z tej funkcji gdy wątek jest stary, nieaktualny , gdy rozpętała sie w nim kłótnia i nie ma innego sposobu przy powstrzymac zwaśnione strony a do dyskusji włączają sie inni.

Pozdrawiam
Aletka

To tyle. Jak widzicie kochane moje Waszej prośby nie moge spełnic.
Teraz kwestia komentarzy do zdjęć - zostają na naszym otwartym, czy mają wrócić do działu zamknietego do zdjęć?

Majeczko witaj z porotem wśród nas:-):-):-)

Magdziarko nic się nie martw. Powoli, powoli i wszystkiego się nauczysz:tak::tak:. My tam i tak Cię podziwiamy i napewno nas nie zawiedziesz. Napewno dasz sobie świetnie radę:tak::tak::tak:

U mnie wczoraj padało cały dzień:wściekła/y::wściekła/y:, ale za to dzisiaj już miejscami przebija się słoneczko. Wygląda optymistycznie. Właśnie wczoraj myślałam o Joannie co tam u niej po tej awarii. Pewnie jak wszystko wróci już do normy to da znać.

Magdziarko super, że po wizycie wszystko OK. :tak::tak::tak:
Ty to szczuplutka mamusia jesteś. Ja zaczynałam od 55 a teraz mam 68 ale już mnie to nie martwii. Przyzwyczaiłam się do rosnącej wagi. A resztę będę się martwić po porodzie:-D:-D:-D

Ni emartwmy się wybiegamy wszystko raz dwa trzy..będzie lato więc trochę wypocimy, będziemy dużo chodziły z maluszkami więc myslę, że uda się nam zrzucić zbędne kilogramy:-D

magdziarko super ze masz sie dobrze i dzidzia twoja tez:tak::tak:
rzeczywiscie chuderlak z ciebie:szok::-D pozazdroscic tylko:tak:
ja od wczoraj walcze z wilczym apetytem:szok: gdyby nie owoce to za pewne zjadlabym tone slodkosci:baffled:normalnie po nocach sni mi sie ze zajadam ptasie mleczko:sorry2:

reklama
Ja dawno temu miałam 7 kilo na plusie a dawno się nie ważyłam i nie specjalnie mi na tym zależy .
Codziennie muszę zjeść danonka i batonika , ogólnie coś słodkiego , poprostu muszę i koniec.:-)

Do góry