reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agacinka, śliczna fotka, ze zgrabną Agacinką z małym brzuszkiem. :-)

Mata, masz piękną równiutką piłeczkę. Bombowa jest. :tak:

reklama
Aniaw23 i Flexy napisałam już do administratora w sprwie Waszego dostępu do wątku zamkniętego. mam nadzieję, że już niebawem go otrzymacie:-D

Ja też sie przyłączam do gratulacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeden rozdział w życiu Edytko zamykasz i wchodzisz w nowy.

Mnie zaczyna martwić to, że po mału puchnę :-( obrączki od kilku tygodni już nie noszę (ale zawsze była przyciasnawa) jednak stopy wokól kostek to masakra. Nie dość, że spuchnięte, to na dodatek mam dużo popękanych czerwonych naczynek :-(

Mata nie jesteś sama. Ja obrączki nie niosze od 2 miesięcy. Nogi mam tak popuchniętę że kostki już dawno nie widziałam:-D.
No i naczynka też pękają, a do tego tak nogi bolą.............aż szkoda gadać. Ale pocieszające jest to, że już wszytko sie prawie kończy. Tylko 9 tygoni i będzie po wszystkim.

A u mnie właśnie straszny wiatr wieje, aż strach wyjść z domu:zawstydzona/y:. Gdzie te nasze słońce, bo już tęskno mi do lata.

reklama
Ciesze się dziewczynki że troszkę was rozweseliłam :-)
Kasia to fakt troche mnie na BB nie było ale już wróciłam :tak:
Edytko gratulacje ogromne!!!!
Mata ja nie puchnę ale popękane naczynka to jakiś koszmar, najgorsze jest to że pojawiły mi się szczególnie na twarzy, w okolicach nosa i delikatna siateczka na kościach policzkowych :wściekła/y:
Aniknulka a może jakieś jednorazówki poruszające się i szeleszczące na wietrze by je troche odstraszyły?

Do góry