reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Nie trzeba się denerwować bo wiadomo , robicie coś dla Nas nowego i trzeba się zapoznać z tym i owym i oby się to wszystko udało a będziemy jeszcze bardziej przykute do kompa, będziemy oglądały sobie nasze śliczne zdjątka :-)

Lorcia;
To jest małe Dziecko:-) Twój Dzidziuś według mnie rośnie prawidłowo:-)
Mi w środę wyszło, że waży 1670 i lekarz powiedział, że ciąza jest starsza niż ta według miesiączki :-) Poza tym dodał,że to już duża Dzidzia :-)

dzieki laski:tak:

ja porownywalam wyniki z poprzednia ciaza stad wiem ze niunia malusia.poza tym chyba na babyonline jest waga plodu w poszczegolnych tc.powinna byc ok 2250 wiec roznica jest spora.dla mnie najwazniejsze ze maluch rozwija sie prawidlowo.

8Tydzień 3cm1,1g
12 Tydzień 9cm14g
16 Tydzień16-18cm110g
20 Tydzień 25cm300gram
24 Tydzień 30cm630gram
28 Tydzień 35cm100-1200gram
32 Tydzień40-42cm1800gram
36 Tydzień35-46cm2200-2300 gram
Przy urodzeniu49-54cm3200-3300
Ale wiemy, że są odstepstwa od reguły :-D

Dzięki, magdziara, postaram się wkleić ten link, choć chyba się urwał troszkę...:baffled:.
Pytałam bo właśnie moja pod koniec 27 tyg ważyła 1100g i była średniakiem, wg gienki jeśli w tym tempie będzie rosła i urodzi się w termnie, to przewidywana waga: ok 3700.

reklama
Do góry