reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata chętnie przesłałabym Ci troszkę slońca:-D
Teraz jestem w stolicy a o 18 mamy szkołę rodzenia, miałam niezapowiedzianą wizyte w szpitalu bo skończyły mi się paski do glukometru ale już dostałam receptę no i skierowanie na badania więc jestem szczęsliwa, że jednego dnia wszystko załatwiłam.
Magdziarka bardzo się cieszę z poprawy u Twojego synka oby tak dalej:tak:

reklama
Lorcia dostanie się zobaczysz trzeba tylko troszkę poczekać:tak:
Mata no to zyczę szybkiego zakończenia remontu, może jutro też będzie padać i teść się spręży?:-D Ale ze względu na samopoczucie nie życzę takiej pogody:tak:
Ja dziś sobie poleżałam do 10 byłam taka zmęczona po weekendzie - mieliśmy w sobotę znajomych w niedzielę bolał mnie kręgposlu a dziś sobie odetchnęłam, dałam dziadkom obiad i o 13 poleciałam do stolicy, załatwilam sprawy a o 18 na szkołę rodzenia no i wrócę zmęczona ale co tam:tak: teraz siedzę u męża w pracy :tak: pozwolił mi skorzystać z okazji żeby do was napisać;-)

Siostra mojego M zgubiła przez 6 m-cy i teraz waży tyle samo co przed ciążą, ale nie było lekko bo dopisywał jej apetyt, małą karmiła co 2 godziny i zawsze po karmieniu musiała coś przekąsić, nie licząc picia wody podczas karmienia

adzienia ja nie szulałam w necie diet cukrzycowych wystarczyły mi informacje, które dostałam w szpitalu, przede wszystkim nie wolno jeśc słodyczy (przynajmniej w dużych ilościach) smażonego mięsa (gotowane, grillowane, pieczone) najlepiej chude drób lub wołowe, to samo tyczy się wędlin i serów, nie wolno jeść słodzonych jogurtów tylko danon naturalny bez cukru, nie slodze herbaty, nie wolno ryżu, kasze i ziemniaki tak, pieczywo - razowe lub wasa, duuużo warzyw, z owoców unikaj winogron, kiwi i bananów, jeśc często ale w mniejszych ilościach, jak mi sie uda to zeskanuję ci tą diete ale zapytaj jeszcze swojego gina, wszystko zależy od wyników:tak:

lorcia, cieszę sie, że wszystko dobrze!
Jakie są normy wzrostu malucha? bo ja po prostu mam wyniki nałożone na siatkę centylową (tak się to chyba nazywa), macie coś do poczytania na ten temat?

Jola nie rozumiem Twojego zdenerwowania.Przeciez dziewczyny wyjaśniły Ci co i jak - to czemu nie piszesz , że chcesz;-)
Tak jak napisała Agacina jest specjalny wątek na Czerwcówkolandzie, który załozyła Milkaa, gdzie dziewczyny wpisywały się na liste osób dopuszczonych do wątku zamkniętego. Jeśłi nie zdążyłaś się dopisać - to na górze napisałam, że jeśli ktoś nie ma dostępu a chce go uzyskac może tutaj to napisać.....
Oto lista osób, które mają dostęp do watku zamkniętego:
1. milkaaa
2. daruuunia3
3. kasiau30
4. JoannA25
5. magdziara
6. UrszulaL
7. Joaś
8. azile29
9. magdalenkakol
10. agacina
11. Mamoot
12.lorcia
13.Aniknulka
14.kacha381
15. mata-kow
16.Julia!
17.iwosz
18. głuszek
19. agusia04
20. Behemott
21. Aniaw23
22.Jola244
23Flexy

Jeśli kogos brakuję proszę się dopisać. Jeśli o dostęp prosi nowa osoba lub przez Nas mało znana prosze dziewczyny z forum o wyrazanie swoich opinii na tema danej osoby:tak:

reklama
Nasza Jolunia ma chyba doła :-) Nie denerwuj sie tylko się dopisuj , jak się dużo pisze w ciągu jednego nawet dnia to ciężko nadążyć kochana :-)

Do góry