reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Ja wstaję po 7 muszę wyszykować Kacpra do przedszkola i go zaprowadzić. Pamiętam jeszcze do niedawna leżałam i drzemałam do 9-10, a Kacper oglądał bajki, ale później nie czułam się zbyt dobrze. Teraz jakoś przez to wcześniejsze wstawanie mam lepsze samopoczucie. Nie powiem, że chce mi się robić nie wiadomo ile w domku bo ostatnio leń jestem, ale lepiej się czuję. Tylko komputer ostatnio zabiera mi dużo czasu. A to zajrzę do Was, a to przypomni mi się że miałam coś sprawdzić i.t.p. i tak czas. Chyba muszę sobie w końcu dać limit na kompa. Bo zaczynam przesadzać i wiem o tym doskonale
I nie przejmuj się pixelami , ja mam 4 i też zdjęcia wychodzą :-)
ja mam 3,2 i narzekam ze za duzo szczegolow pokazuje
Kasiu domek pierwsza klasa
Mata znajac moje zdolnosci to do siebie dojde wagowo w okolicy 6 miesiecy.wczesniej nie ma szans podczas karmienia mialam wilczy apetyt nawet wiekszy niz w ciazy
mata-kow
mama do kwadratu :)
Hi hi Agusia, ja też stwierdziłam, że za bardzo uzależniłam się od kompa, więc wieczorami staram się już nie siadać ;-) ale jak sziedzi się całymi dniami w domu i nie ma się do kogo odezwać, to komp, a właściwie to internet, jest sposobem na komunikację ze światem zewnętrznym, a BB to najlepszy chyba jego przykład
ja juz po usg moja niunia okazala sie malusim chlopaczkiem.
glowka 27,5 a waga to 1727 g wiec jak na ten wiek ciazy okazalo sie ze mam malenstwo w brzusiu
chyba taka moja natura pierwszy synek urodzil sie z waga 2600 wiec tu chyba sytuacja sie powtorzy.rozwija sie jak najbardziej prawidlowo-serducho i cala pozostalosc w normie
takze jest szansa ze jak malusie to moze i porod szybciej pojdzie
glowka 27,5 a waga to 1727 g wiec jak na ten wiek ciazy okazalo sie ze mam malenstwo w brzusiu
chyba taka moja natura pierwszy synek urodzil sie z waga 2600 wiec tu chyba sytuacja sie powtorzy.rozwija sie jak najbardziej prawidlowo-serducho i cala pozostalosc w normie
takze jest szansa ze jak malusie to moze i porod szybciej pojdzie
mata-kow
Lorcia gratuluję udanej wizyty :-):-):-)
mata-kow
A na Dolnym Śląsku od rana leje :-( szaro buro i w ogóle paskudnie :-( ale już za dwa dni też ma być w końcu słoneczko :-)
reklama
Jolunia skarbie nie denerwuj się mogło się tak zdarzyć, że przegapiłaś ten wątek ale nic się nie stało. Napisz do Magdziarki lub Joasi i będzie ok. Zawsze jest wyjście głowa do góry, już niedługo będziesz wklejac zdjątka
Podziel się: