reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Azile, brzuszek świetny...jak też chce taki. Mnie na razie z pępkiem nic się nie dzieje, moja mama mówiła, że jej nie wyskoczył, więc mnie pewnie też nie wyskoczy, tylko robi się płytszy. Może jutro dorwię aparat u rodziców i popstrykam jakieś fajne fotki brzusia. Dzisiaj jedziemy do dobrych znajomych, którzy od 3-ch miesięcy mnie nie widzieli, jestem ciekawa reakcji :tak:

reklama
Widze dziewczyny że wy wszystkie już za półmetkiem... Ja w zasadzie 15tc :-) no ale też chcę sie do was przyłączyć bo tak cudownie mi się was czyta... Tak więc tak jak już mówiłam jestem w 15tc (niestety nie wiem jak wstawić centymetr)ale wszystko idzie tak jak powinno. Byłam ostatnio u gienka i wszystko jest wporządku... Wyniki jak powiedział cudowne :-D... Tylko mam jakieś oddzielenie błon pozałożyskowych (pamiątka po pierwszym lekarzu który nie zrobił żadnych badań a na ból brzucha kazał brać nospe :wściekła/y: ale drugi już znalazł źródło) lekarz twierdzi że skoro się nie powiększa to znaczy że to musi sobie zostać i że dziecku nie przeszkadza ale mnie to mimo wszystko martwi... Wiecie coś kochaniutkie na ten temat? Pozdrawiam :blink:

Ewa przed porodem myslalam podobnie jak ty. Ale juz podczas porodu mialam wszystko gdzies bolalo jak nie wiem i tylko myslalam zeby to wszystko sie skonczylo.
Mezulek bardzo mi pomogl. I nie wyobrazam sobie tego wszystkiego bez niego. Porod bardzo nas zblizylo. Ale tak jak mowie on tego musi chciec. Na sile nie ma go co zmuszc bo wtedy faktycznie efekt moze byc odwrotny.

Magdalenkokol twoja dentystka ma całkowitą rację z fluore, często sie spotykam z tym że stomatolodzy zapominaja o fluoryzacji

Aniaw23 gratuluje udanej wizyty i dużej dziewczynki:tak:Jeśli chodzi o fluoryzacje to ja nie wiedziałam o tym,że dorosłym się fluoryzuje zęby:baffled:Nigdy nie miałam fluoryzacji:baffled:

reklama
Joaś ja wczoraj też byłam zdziwiona jak o 16 był dzwonek do drzwi i facet mówi, że okno przyjechali montowac :szok: wcześniej miał dzwonić, umówić się, ale co tam, 30 minut i posprawie. Taraz znów demolka, tym razem w łazience, bo głowa rodziny, po której kupiliśmy mieszkanie, to pomysłowy Dobromir i wszystkie instalacje trzeba poprawiać, tym razem na tapecie wentylacja :baffled:

Do góry