reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wcale nie przesadzamy :tak: Moja teściowa (ma 2 synów w odstępie 1,5 roku, kolejnego po 3 latach) jak jej powiedziałam, że na forum jest dziewczyna, która ma 3 dzieci prawie rok po roku i czeka na kolejne w podobnym odstępie czasu, to wydusiła tylko "O matko!" ;-):-D
Naprawdę jesteś dzielna (co nie znaczy, że musisz być ciągle twarda :tak:) i mamy za co Ciebie podziwiać :tak::-):-):-)

Ja rodzilam z moim mezem on bardzo chcial byc przy mnie ja tak srednio. Ale bardzo mi pomogl i teraz jak nam sie uda to chcialabym zeby byl znow przy mnie.
Kuba zostanie z moimi rodzicami.

Narazie to problem z Kubuniem nigdy sie nie rozstawalismy i on nie chce slyszec ze zostanie kilka dni bezemnie. No jeszcze kilka tygodni przed nami mam nadzieje ze uda mi sie go przekonac.

Jak się człowiek dobrze czuje to i ma pokłady , a z drugiej strony jak ma się dużo na głowie to i czas szybciej leci, ja niestety narzekam na plecki i cały czas na kręgosłup

Ale spookooo jakoś damy radę dziewczynki , jeszcze tylko 2 miesiące , to już tak mało :-)

Joaś jestem tego samego zdania co Julia, więc jak masz wątpliwości to zmień lekarza, będziesz lepiej czuła sie psychicznie:tak::tak::tak:
ja też byłam dzisiaj u gin, moja dziewusia waży 1,18kg, szyjka nadal 1 cm, oczywiście niska hempglobina(dostałam tabl)+ tabl na żylaki, które mam w dopcinym miejsu(efekt poprzedniego porodu:crazy:), poza tym wszysko super:-):-)
a propo zabków, jak juz będziecie miały wyleczone to poproście o fluoryzację,

Milka wlaśnie też mi się wydawało ze kiedys w sumie juz dawno temu obiecywałaś sobie troszke odpuścić:-) ale tylko pozazdrościć takiej aktywnosci i energii :tak:

reklama
:baffled:
ja tez pamietam ze sobie tak obiecywalam:sorry2:
troche przystopowalam, ale teraz sie ruszylo - wiec i ja sie ruszylam:rofl2:

ale spoko - jestem dosc rozsadna i nie robie glupstw

Do góry