reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Joaś zmieniaj lekarza , ja też zmieniłam i jestem zadowolona. Często ci lekarze zapominają o tym , ze każda ciąża dla nas to jak pierwsza i może dla tego traktuje cię tak.......sama wiesz jak. ja też miałam nie dosyt, teraz morfologia co miesiąc i mocz a wcześniej raz morfologia i raz mocz na 6 miesięcy!!!!

Poszukaj jakiegoś lekarza z zapałem do pracy!!!

No nie zawsze jest tak strasznie. Mi wyszło, że kosztuje ok. 20-30% więcej. Ale to głównie dlatego, że sami chceiliśmy np. materiały wyższej jakości. A z czasem trwania zawsze było ok.

Joas - zmieniaj lekarza!!! Kazdy moment jest dobry - to w koncu chodzi o dziecko i Ciebie, o opieke nad ciezarna - wiec...

Ja po wizycie - wsjo ok, serduszko na usg podejrzane:tak:
Szyjka dluga, zamknieta...
Mam infekcje moczowa - lykam furagin:-(

Właśnie wróciłam z zajęc za szkoły rodzenia(pierwszy raz). Przyszłam tak zmęczona, jak bym w życiu nie ćwiczyła. Mam pewien niedosyt bo przez 5 lat mojej nieobecności zmieniły sie prowadzące i troszkę mniej nakładają nacisku na naukę oddychania. Mniej mówią o fazach porodu i jak sobie z tym radzić. Ale ogólnie ok. Wróciłam z 2 reklamówkami prubek , książek i książeczak. Poćwiczyłam sobie nieźle, przepone mam nadal w super formie i z oddychaniem w czasie porodu nie będzie problemu. Mam zajęcia 2 razy w tygodniu, do dego spotkania w grupach i lekarzami 7 spotkań. Wszystko za darmo , więc pochodzę i poćwiczę.

Limba;
ja już biorę któreś z kolei tablety ponieważ już kilka razy mnie to dziadostwo dopadło :angry:
Jak na razie Jacka nie leczyłam ponieważ od dłuższego czasumoże tylko na mnie popatrzec :-D:-D ale w przyszlości będę się jemu baczniej przyglądać..
Ja też noszę babcine ciążowe bawełniane gaciory ale jakoś się tym nie stresuję :-D najważniejsza jest dla mnie teraz wygoda :-)
Podmywam się emulsją z kwasem mlekowym i już od dawna tylko jednorazowe ręczniki...
Podleczysz się i bdzie ok.

hello

wpadam z kawka - usiadlam na chwilke
mam dzis spotkanie z elektrykiem - bedziemy rysowac gniazdka, a w poniedzialek bedzie kladl kabelki. W srode towarzystwa dotrzyma mu hydraulik:tak: Zamowilam ekipe od oczyszczalni na 19 kwietnia, tynkarza na 21 kwietnia, po drodze studniarz, a 5 maja posadzkarz. I potem chce odpasc z budowy - ale nei wiem czy potrafie:-:)zawstydzona/y:
Czekam na pozwolenie na odwiert studni - ok miesiac temu zlozylam wniosek o pozwolenie na budowe i projekt - dzis dostalam wiad ze na 99 % ta decyzja jest pozytywna. i do konca nast tygodnia bede wiedziala na 100 %. Nawet nei wiecie jak sie ciesze - bo bez wody na budowie jest porazka.
Jak wszystko idzie zgodnie z planem to budowanie jest super

Co do remontów , to u mnie nigdy nie ma końca. Zawsze jest co robić. Ja swojego ukochanego nadal nie moge namówić na odmalowanie mieszkania , bo przecież ma czas.

Limba co do twojego schorzenia to radziłabym sie razem przeleczyć z mężem , bo będziecię sie nawzajem zarażać. I ja polecam z własnego doświedczenia odpowiednią dietkę. Zero słodyczy i cukru(bo to porzywaka dla tego świństwa) dużo warzy i pełno ziarnistego zborza. No i podstawa czosnek, on zabija wszyskie grzybki i tym podobne.

reklama
Do góry