reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Noo dokladnie tak. Juz bedziecie moderatorkami wszystkiego po co sie rozdrabniac.
Agacino zaszczyk to po prostu znieczulenie, pacjenci generalnie mówia zaszczyk,ten pacjent to mój bliski kuzyn, dlatego podeszłam do tego tak emocjonalnie, poza tym był to dla mnie mój pierwszy raz:-( on całkowicie stracił przytomność zrobił sie siny, etc....czy twoja teściowa pracuje w większym gronie lekarzy? dobrze że dzisiaj u nas było ich kilku i nie byłam sama......uff
Joanna25 dzisiaj sie czułam bardzo źle i strasznie bolał mnie brzuch, od razu po zajsciu całej tej sytuacji byłam u gin,nie chciała mnie badać w takim stanie tylko zrobiła szybko usg czy z małą wszysko dobrze, na szczęście tak:-)
Joanna25 dzisiaj sie czułam bardzo źle i strasznie bolał mnie brzuch, od razu po zajsciu całej tej sytuacji byłam u gin,nie chciała mnie badać w takim stanie tylko zrobiła szybko usg czy z małą wszysko dobrze, na szczęście tak:-)
o Qrczę nie zdążyłam sie dopisać do listy:-(
ale jestem stosunkowo od niedawna więc nie wiem czy mnie do niej w ogóle dopiszecie
Madziarko jak bedziesz mogła to przy najbliższej okazji zrób to proszę oczywiście jak nikt nie ma nic przeciwko temu,
ale jestem stosunkowo od niedawna więc nie wiem czy mnie do niej w ogóle dopiszecie
Madziarko jak bedziesz mogła to przy najbliższej okazji zrób to proszę oczywiście jak nikt nie ma nic przeciwko temu,
azile29
Czerwcowa mama'08
Właśnie zrobił mi sie taki dziubek, jak u kaczuszki.Azile ładny kształt brzusia, wydaje mi sie czy Tobie pępek wypycha do przodu?
Dzięki dziewczyny za pochwały ale mój brzunio ostatnio rośnie jak na drożdzach, a dzidzia już ma coraz mniej miejsca , ale nadal sie wierci jak szalona.
reklama
również tak uważam, bo potem moze wyniknąć niepotrzebne zamieszanie, a tak wszytkie będą wiedzieć do kogo sie zgłaszać ze wszytkim.Noo dokladnie tak. Juz bedziecie moderatorkami wszystkiego po co sie rozdrabniac.
Podziel się: