reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Głuszku gratulacje z okazji przekonania męża co do imienia , ja też tak chciałam ale mój jeszcze nie wybrał więc czekam , wybierze - nie spodoba mi sie to do dzieła , no chyba że będzie fajne to problem z głowy

reklama
nie czytałam Was już dwa dni, bo taki sajgon miałam że heej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y:
ale dzisiejszy dzień to koszmar:no::no::no:
myśłałam że urodzę w pracy albo umrę prędzej,póżniej miałam umówioną wiz u gin, jak mnie zobaczyła to od razu wysłała mnie do domu bez badania, mam przyjśc jutro na spokojnie:dry::sorry2:
a w pracy było tak: mam pacjenta na fotelu w dodatku to mój kuzyn, musiałam mu podac znieczulenie, a on mi na to, że się boi zaszczyków i mdleje:szok::szok::szok:
ja:nie bój sie, dam ci tak zaszczyk że nic nie poczujesz,zresztą
co drigi facet tak mowi
on:no dobra
podałam mu trochę znieczulenia( nawet nie czuł ukucia), ale fakt samej strzykawki spowodował że straci całkiem przytomność!!!!:szok::szok::szok:
godzine dochodził do siebie, a ja już żadnego pacjenta nie przyjełam bo nie byłam w stanie:-:)-:)-(
długo dochodziłam do siebie,ale już jest ok koszmarny dzień

uff.. dopiero włączyłam komp.
Bardzo się cieszę Magdziarko :-) Może nie dzielny się na moderatora i zastępcę tylko bądźmy razem na równi :-)
Naprawdę się cieszę :-)

lorcia, ja tak samo- na razie mówi, że chce, ale jak mu się odwidzi, nie będę miała pretensji. Nie wykluczam też wersji, że samam go wywalę z porodówki :baffled:.
A dla spokojności- dogaduję się z położną.

Magdziarko;
ja także wysłałam pytanko do aniaslu z pytaniem od czego w ogóle zacząć. Liczę na to, że dostaniemy szczegółowe wskazówki

Lorcia wyglądasz super!!!
Milka wiem, że mam spory brzusio, wyslę zdj za miesiąc to dopiero zabaczysz wielki brzuch,:-D:-D:-D w pierwszej ciąży był tak samo duży, każdy pyta się czy będe miała bliźniaki, no cóż taki mam układ anatomiczny:sorry2::sorry2::happy: zazdrosze ci twoich 2 kg bo jam plus 10:crazy::-(
Joaś oddam ci trochę mojego brzusia, wszyscy się dziwią jak wytrzymam do końca, jak on jest juz taki wieeeelki:szok::szok:

Dziękuję Dziewczynki za odzew;
Już myślałam, że tylko ja mam taki problem z tymi spodniami. Podobnie jak Aniknulka i Mamoocik - może zakupię sobie jeszcze jedną parę na upalne dni (o ile takie będą) pod brzuch ponieważ malej gumki na brzuchu nie zniosę

Joasia;
nie możesz się tak denerwować...wiem,wiem..łatwo powiedzieć.. Poza tym o walącym serduchu również coś mogę powiedzieć - przez fenoterol nawet banalna dotąd czynność jak ubieranie spodni - jest jak wejście na Rysy :szok: Wczoraj jak wchodziłam na 2 piętro do poradni genet. to przez 45 min. serce nie mogło mi się uspokoić i waliło jak szalone...
Magdziarka;
Wiesz, ja ostatnio również nie mam chęci na kulinarne szaleństwa i zaczęlam sobie gotować mrożone warzywa ... Mam nadzieję, że u psychologa nie było tak źle... chociaż zmartwiłam się tym Twoim wypompowaniem..
Ja także ostatnio zasypiam na stojąco .. i później mam ogromne zaległości w czytaniu tego, co tutaj naczarowałyście :-)
Aniu;
widzę, że Ty także miałaś średnio przyjemny dzionek... Jak się czujesz?
Limba;
ja na ostatniej wizycie u pana gienka - powiedziałam, że znowu dostałam upławy i on przepisał mi tym razem takie mega wielkie tablety dowcipne clotrimazolum. Piecze po nich jak nie wiem co - ale trzeba grzbka leczyć ponieważ nieleczony może być przyczyną np. wcześniejszego porodu (tak czytałam)

reklama
Do góry