reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Śliczne macie te brzuszki KOBITKI:tak::tak::tak::tak: no i w ogóle niezłe laseczki z Was są. Każda ma wyjątkowy brzuchaty domek dla maluszków:tak::tak::tak:
Ja jakoś nie mogę się zmobilizować do pstryknięcia fotki. Może któregoś dzionka wezmę się do galopu:-);-)

A ja dzisiaj po wizycie i Gina. Przytyłam jak to powiedział książkowo bo przez 2 tyg. 1 kg:-D:-D:-D Szyjka dobrze trzyma i narazie OK. Kazał mi tylko dużo leżeć i nie przemęczać się przez te stawianie brzucha, które ostatnio miałam i dzisiaj też nie było zbyt dobrze. Przepisał mi żelazo i Nospę fortę i mam ją brać 2xdziennie. Z tym leżeniem to może być trudne bo ja kurczę nie umiem siedzieć w miejscu no i jeszcze młodzieniaszek mój w domu od 12. Wymyśliłam sobie, że w domku mniej będę robiła i przekaże trochę obowiązków mężusiowi, a co mi tam. A jak Kacper będzie w przedszkolu to ja będę się obijać i pewnie zerkać na BB:-D:-D:-D

Dziewczyny cieszę się, że wyniki ok:-D odpoczywajcie :tak: Ja mam wizytę 17.04 ale porzed wizytą muszę zrobić badania, posiew, mocz, morfologia i hematokryt (chyba bo niewyraźnie napisała)

Aniu;
no to Wystraszyłaś się nie na żarty... najważniejsze, że z Maluszkiem wszystko ok :-) a ten ból brzucha to pewnie z powodu ogromnego stresu..

reklama
Do góry