reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Głuszku, Wojtek jest kciukowiec (choć nie ssie dużo i wyciąga z buzi na hasło "wyjmij paluszek z buzi"), ale na szczęście ząbki proste. Mam nadzieję, że on tez polubi dentystę.

reklama
A ja sie nasawiam ze piewrszy miesiac po porodzie pochodze w ciazowych. A co mi tam! W koncu ostatni raz! Poza tym nawet pod tym zatem kupilam sobie spodnie wiosenne, lniane. Troche koszule bawelnianych. Zobacze jak bede chudla. Wtedy sobie cos dokupie.

Głuszku gratuluję przekonania męża :tak: chyba mężowie nam miękną, bo mój też pomału odpuszcza sobie tego Gwalberta ;-) i nawet próbuje się przekonać do jakiegoś imienia, które się mi podoba :-) Ostatnio stanęło na Emanuelu :laugh2: tylko, że na razie nie wiadomo, co noszę pod serduchem, więc się nie nakręcamy ;-)

U mnie własnie bedzie Michaś :tak: moj chłopak naciska na Tomka :crazy: ale mnie sie nie podoba wiec postawie na swoim i jak bedzie synek to MichałeK i juz :tak: a jak corcia to na 100% Juleczka :tak::rofl2::tak::rofl2::tak:

Joaś ale fachowcy:no: mogłaś powiedzieć,że póżniej to Ty nie będziesz miała czasu i już:no: Chociaż ja wiem jak to jest,też miałam ostatnio pare spraw do załatwienia i ekipe od piekarnika wezwać bo się zepsuł po 3 miesiącach:angry: a tu się okazało,że w papierach od kuchenki nie mam gwarancji,a facet ze sklepu upiera się,że musi być itd. No i wyszło,że będe musiała zapłacic za naprawe z własnej kieszeni mojemu M. nawet o tym nie wspomniałam,po co ma się martwić i tak ma już zbyt wiele na głowie,a ja po ostatniej tragedii do wszystkiego podchodze z luzem,zawsze jest jakieś wyjście i nie ma sensu się denerwować szczególnie w tym stanie:tak:
Limba współczuje Ci tych dolegliwości:-(
Magdziarko tak jak piszą dziewczyny nie obawiaj się organizm sam wie na co ma ochote i czego mu brakuje:tak:
renata1111 mnie też boli czasem serce ale wystarczy,że się zrelaksuje leżąc i przechodzi:happy:

Mi od jakiegoś czasu przeszkadza kiedy mały leży nisko i napiera mi na pęcherz i odbyt to jest takie bolące uczucie najczęściej kiedy dłużej siedze to potem musze troche się rozchodzić żeby normalnie funkcjonować:-(

Temat robotnikow nie skonczony - zadzownili, ze nie wiedza czy zdaza przyjechac, bo cos im sie tam pokomplikowalo co mialo trwac chwile potrwa jeszcze ze 2 godziny... Normalnie coraz ciekawiej...

reklama
Dziewczynki a ciśnienie to takie że spie na stojąco. Wróciłam od psychologa z młodym - wypompowana emocjonalnie padam z nóg..nawet tak jak pisałam nie mam ochoty nic zjeść porządnego..idę spać a Olkowi zakręcę placki( przepis podałam w smakołykach)

Do góry