reklama
Jotemka
Fanka BB :)
A ja sie nasawiam ze piewrszy miesiac po porodzie pochodze w ciazowych. A co mi tam! W koncu ostatni raz! Poza tym nawet pod tym zatem kupilam sobie spodnie wiosenne, lniane. Troche koszule bawelnianych. Zobacze jak bede chudla. Wtedy sobie cos dokupie.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Głuszku gratuluję przekonania męża chyba mężowie nam miękną, bo mój też pomału odpuszcza sobie tego Gwalberta ;-) i nawet próbuje się przekonać do jakiegoś imienia, które się mi podoba :-) Ostatnio stanęło na Emanuelu tylko, że na razie nie wiadomo, co noszę pod serduchem, więc się nie nakręcamy ;-)
magdalenkakol
Fan(ka)
no to teraz kochane moderaterki bierzcie sie do roboty./ Oczywsicie popieram obie propozycje
magdalenkakol
Fan(ka)
Magdziarako nie wiem czy ja tam kiedys dotre. Jak juz pisalam jakos nie po drodze.
prodigious_
Zaciekawiona BB
U mnie własnie bedzie Michaś moj chłopak naciska na Tomka ale mnie sie nie podoba wiec postawie na swoim i jak bedzie synek to MichałeK i juz a jak corcia to na 100% Juleczka
Julia!
Czerwcowa mama'08
Joaś ale fachowcy mogłaś powiedzieć,że póżniej to Ty nie będziesz miała czasu i już Chociaż ja wiem jak to jest,też miałam ostatnio pare spraw do załatwienia i ekipe od piekarnika wezwać bo się zepsuł po 3 miesiącach a tu się okazało,że w papierach od kuchenki nie mam gwarancji,a facet ze sklepu upiera się,że musi być itd. No i wyszło,że będe musiała zapłacic za naprawe z własnej kieszeni mojemu M. nawet o tym nie wspomniałam,po co ma się martwić i tak ma już zbyt wiele na głowie,a ja po ostatniej tragedii do wszystkiego podchodze z luzem,zawsze jest jakieś wyjście i nie ma sensu się denerwować szczególnie w tym stanie
Limba współczuje Ci tych dolegliwości:-(
Magdziarko tak jak piszą dziewczyny nie obawiaj się organizm sam wie na co ma ochote i czego mu brakuje
renata1111 mnie też boli czasem serce ale wystarczy,że się zrelaksuje leżąc i przechodzi
Mi od jakiegoś czasu przeszkadza kiedy mały leży nisko i napiera mi na pęcherz i odbyt to jest takie bolące uczucie najczęściej kiedy dłużej siedze to potem musze troche się rozchodzić żeby normalnie funkcjonować:-(
Limba współczuje Ci tych dolegliwości:-(
Magdziarko tak jak piszą dziewczyny nie obawiaj się organizm sam wie na co ma ochote i czego mu brakuje
renata1111 mnie też boli czasem serce ale wystarczy,że się zrelaksuje leżąc i przechodzi
Mi od jakiegoś czasu przeszkadza kiedy mały leży nisko i napiera mi na pęcherz i odbyt to jest takie bolące uczucie najczęściej kiedy dłużej siedze to potem musze troche się rozchodzić żeby normalnie funkcjonować:-(
reklama
Dziewczynki a ciśnienie to takie że spie na stojąco. Wróciłam od psychologa z młodym - wypompowana emocjonalnie padam z nóg..nawet tak jak pisałam nie mam ochoty nic zjeść porządnego..idę spać a Olkowi zakręcę placki( przepis podałam w smakołykach)
Podziel się: