reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wczoraj z jęzorem na brodzie kupiłam sobie spodnie jasne na wiosnę i bluzeczkę - ceny to przesada. Spodnie 160 zł :szok: a bluzeczka :szok: 100zl..

A ja w niedziele przyszalalam z ciuszkami dla siebie - 2 pary jasnych wiosennych spodni i 3 bluzeczki -. Spodnie w H&M po 119zl, wiec duzo takiej. Bluzeczka jedna za 40 zl, a dwie po 30zl. Fakt, ze nie ciazowe ale dluuuuugie.

Ja biorę żelazo i trochę mi podskoczyły wyniki ale to napradę typowe dla ciężarnych a co do witamin to nie biorę nic bo w poprzedniej cązy brałam i urodziłam duże baby

mi hemoglobina i wszystko co z nia zwiazane podskoczylo:tak: a zawdzieczam to glownie buraczkom:tak: miesko tez uwielbiam:tak:
witamin juz nie biore poniewaz jem duzo owocow i jak tylko wezme witamine to mam dziasla spuchniete:baffled: to chyba znak ze nie musze juz ich brac:tak: ginka nie protestowala jak jej przedstawilam moja filozofie;-)

Ja też kupiłam już wcześniej spodnie ciążowe na gumie to kosztowały 100zł, teraz musze kupić jakieś bluzki na wiosnę bo swoje bluzki z przed ciąży mam do pępka :laugh2: mam nadzieję, że znajdę jakieś niedrogie :tak: no i trzeba sie wybrać do H&Mu dzięki za podpowiedź- jakoś wyleciał mi z głowy ten sklep :tak: Bardzo bym chciała jakąś sukienkę kupić jak będzie cieplej.

reklama
no to ja jestem wyjątkiem bo my z Marysią chodzimy w cienkich kurtkach - moje dziecko zawsze najlżej na polu ubrane. hihi Teraz bez czapki chodzi tylko sama chustka na głowę ale jak wychodze przed południem to polarek ubieram a po południu to juz tylko wiatrówke. Ale wczoraj po południu byow Krakowie 16 stopni..... Co prawda cienkie rajtki jej pod cienkie spodnie ubieram bo czasem usiądzie gdzieś z nienacka i zawsze bodziaka ma pod bluzką. A to już taka wyletniona chodzę że szkoda gadać. Ale tak zawsze było. Jak w zimie mi wszyscy jojcyli że ją za cienko ubieram to non stop chora była. A odkąd wróciłam to mojego ubierania dziecko nie było przeziębione ani razu!!!!!!! Takze upewniłam się do tego ze intuicja matki jej najważneijsza.....

Do góry