reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a już sama nie wiem czy chcę urodzić wczesniej. Bo 7 czerwca robimy urodziny Marysi (jest z 9). A 7 czerwca jest 14 dni własnie przed terminem . To musze urodzić po 9 a przed 15 bo wtedy moja mama wyjeżdza i wraca dopiero 18 wiec po 18 mogę rodzic z powrotem hihi. Mam tylko nadzieję ze nie urodze w lipcu......

reklama
ja sobie zamówiłam i już zresztą mam majty jednorazowe z firmy canpol.
Wczoraj z jęzorem na brodzie kupiłam sobie spodnie jasne na wiosnę i bluzeczkę - ceny to przesada. Spodnie 160 zł :szok: a bluzeczka :szok: 100zl.. tyle się ich naprzebieralam, że normalnie zdyszana ledwo wylazłam ze sklepu.. Lekarz mowił, że to także zasługa fenoterolu

u mnie nie ma niestety takich planów co do porodu. termin jest wyznaczony, wszystko przygotowane ( i w szpitalu i w domu) tylko zebrać się i pojechać na cesarkę. no chyba że szkraby zechcą wcześniej zawitać na ym świecie. najbardziej to się obawiam co ja pocznę z moim synkiem- przecież on tak jest przywiązany do mnie, że nie wiem czy teściowa z nim wytrzyma. niby chodzi do przedszkola, mama nim się zajmuje i przecież będzie mąż w domu, ale i tak mam obawy... jak 3 miesiące temu byłam na badaniach w szpitalu i zostałam tam 2 dni to dom wyglądał jak po jakimś katakliźmie. cały czas wołał mnie, nie chciał jeść, spać i nikogo nie słuchał. zostało mi ponad 2 miesiące- muszę pomału go oswajać że mnie nie będzie jakiś czas. :laugh2:

Dzięki dziewczyny za troskę. Staram się nie przejmować tak tymi wynikami i też wydaje mi się, że dostanę co najwyżej żelazo i tyle :sorry2: tylko zastanawia mnie to, że biorę komplet witamin, a jednak mi żelaza brakuje :sorry2: z drugiej strony dopiero miałabym słabe wyniki, jakbym tych witamin nie brała :sorry2:

niekoniecznie - ja nic nie biorę a hemoglobinę mam w okolicach 14 :-);

z kolei koleżanka łykała ogromne ilości żelaza i w końcu wyprowadziła się z anemii (Hb w okolicach 8) mięsem i buraczkami :-)

ja zamierzam się obciąć na krótko, bardzo krótko - chciałam zapuszczać, ale za dużo z tym roboty po porodzie + wypadanie jeszcze - machnę na jeża i będzie spokój :-)

Ja też się zastanawiam nad obcięceim włosów i to znacznym, chociaż na jeża to bym się bała, bo wyglądałabym jak księżyc w pełni :-D ale na pewno muszę cos z włosai zrobic, bo już teraz mi bardzo przeszkadzją, a co dopiero jak nie będę miała czasu na ich układanie :baffled:

reklama
Do góry