reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
1. milkaaa
2. daruuunia3
3. kasiau30
4. JoannA25
5. Magdziara
6. UrszulaL
7. Joaś
8. azile29
9. magdalenkakol
10. agacina
11. Mamoot

Mi się podobaja wszystie kandydatury moderatorek. Po prostu może któraś z Was ma chęć i już.:-)

A co do stałych bywalczyń, to można co jakiś czas aktualizowac dostęp do wątku. Bo przecież nie ma sensu wpisywać wszystkich mam z naszej listy, bo niektóre pojawiły sie raz czy dwa i na tym koniec. A na pewno dołączą do nas też nowe aktywne mamusie.

reklama
Dzięki azile - miło mi że o mnie pomyślałaś, ale myślę, że lepiej sprawdzi się któraś z dziewczyn, które nie pracują... Ja zwykle biegam od rana do wieczora, po pracy mam jeszcze codziennie jakieś "zajęcia pozaszkolne", a potem gotuję, piorę i prasuję - zazwyczaj dopiero około 21-22 mogę spokojnie usiąść :-) Nie chciałabym, żeby coś na forum było przeze mnie zaniedbane z powodu braku czasu, a są takie dni, że nie mogę zajrzeć na BB w pracy i nadrabiam zaległości dopiero wieczorkiem. Ostatnio miałam szczere chęci zaktualizować listę Czerwcówek - bo trochę ją już zaniedbałam - ale nawet w weekend nie miałam czasu...
Wobec powyższego - proponuję na moderatora Joannę25 albo Martę i popieram gorąco obie kandydatury :-)

Mamociku to nie jest tak źle. Dla mnie nei przeszkadza wczesne wstawanie moich dzieci. Bo nie musze ich budzić do przedszkola, i i my z M jesteśmy rannym ptaszkami. Ja sama mogę polerzeć góra do 8 bo potem nawet źle sie czuję.

Ja teraz to już sie fantastycznie czuję, jak do 7.30 mogę pospać. I tak nie jest źle, bo ja wolę wcześniej pójść spać i wcześniej wstać. I 9 godzin snu: od 23.00 do 8.00. Marzenia.....;-):-D

Moja tez mnie budzi rano w wolne dni ale i tak z przyzwyczajenia nie śpię długo , wystarczy mi ten komfort że nie muszę wstawać do pracy. Jak mi zależy żeby pospała to zasłaniam jej żaluzje a ma dosyć ciemne więc czasem się udaje ten trik.:-)

moje dzieciatko wstaje ostatnio o 6 rano:sorry2: wczesniej bylabym tym zalamana a teraz sie ciesze ze mam wiecej czasu na sprawunki dnia codziennego:tak:
poza tym dla mnie to swietne przygotowanie do drugiej niuni:-)

Właśnie , zmieni się trochę jak będzie nowa niunia. Ciekawe kto kogo będzie budził ?
Ja jakoś zawsze jak była moja malutka wsześnie wstawałam, dzień wydawał się dłuższy a najwyżej potem wcześniej się kładłam spać jak byłam śpiąca. Raczej nie należę do osób które uskuteczniają drzemki w ciągu dnia bo nie mogę usnąć za nic.

reklama
ja czasem lubie sobie przymknac oko po obiadku:tak: poza tym kiedys bylam starsznym spiochem ale oczywiscie macierzyństwo wszystko zmienilo:-)

Do góry