reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
kurczaczek ja musze uaktualnic swoje zdjęcia :-D ale wstrzymam sie do 30 tygodnia .....chyba:-D ale wszyscy mówią ze brzusio to mi rośnie z tygodnia na tydzień!!!!! Już się nie moge doczekać minki moich rodzicow i teściow bo ostatnio raz na żywo widzieli mnie w 17 t.c. :szok: moj tata to się ostatnio nawet pytał czy ma w domu drzwi poszerzać :-D

Mata Aniknulka ma racje, naprawde stres najmniej teraz potrzebny!!!!
a tak na marginesie Mata to czy Ty studiujesz w Głogowie może?

Mój za pierwszym razem był tak podekscytowany, że jak przyjechali znajomi to pokazywał im płytę i mówił gdzie jest buzia, nóżki itp. Jak dziecko:-D

Aniknulka czasem to aż sie sama ze swoich snów śmieje :-D, i oczywiście co raz częściej dzidzia w roli głownej w nich występuje!!;-)
Niestety najbardziej mi szkoda mojego męzą on za to miewa koszmary niestety rowniesz z malutką lub ze mna!:-(

Hihi ale Ci nasi mężczyźni są naprawdę kochani :) mój też sie zachwyca moim brzuchem i zawsze jak wychodzi lub wraca z pracy to buziaka dostaje i ja i brzusio- to takie słodkie :tak:
Ja idę do lekarza na wizytę 3 kwietnia- może będę miała usg i może dowiem się kto tak skacze i kopie w moim brzuchu.
Aniknulka karpatka wyszła pyszna :-)
A na dzisiaj to już kończę bo w końcu mój mężuś kochany wraca z pracy i będzie za ok. 30 minut.... w końcu week ma wolny :-);-) Pozdrawiam!!!!

reklama
Do góry