reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Z tym remontem to naprawde trzeba mieć cierpliwość- ja juz 3 tygodnie mieszkam u teściów z tego powodu :crazy: i już mam dosyć- nie to że się źle mieszka ale jak pojechałam dzisiaj zobaczyć do mieszkania jak tam prace trwają to ledwo sie nie przewróciłam- gorzej niż przed remontem :szok: zadzwoniłam do swojej mamy, która mieszka ode mnie 450 km i powiedziała, że w przyszłym tygodniu przyjedzie pomóc nam posprzątać- kochana ;-) ale sprzątać to bedziemy chyba z miesiąc tyle roboty!!!
Trzymam kciuki za wasze te mniejsze i większe roboty :-) i serdecznie pozdrawiam!!!

reklama
daruuunia3 my tez trzymamy kciuki za dokończenie twoje remontu. Fajnie mieć kogoś kto ci pomorze.:tak:

No mnie czeka ale tylko odświeżenie mieszkanka zwłaszcza dużego pokoju bo od kominka wygląda fatalnie. Reszta to już pikuś:-D Najgorszy ten pokój. Właśnie siedzę i patrzę na niego szok:szok: Musi się tylko cieplej zrobić. Kapitalny remont zrobiliśmy w zeszłym roku jak kupiliśmy mieszkanko więc tylko taka kosmetyka jak ja to nazywam:-D

Kurczę a mój młody jak wróciliśmy od lekarza (na szczęscie to nic wielkiego takie jakieś przeziębienie) tak ganiał po podwórku że rozciął sobie brodę. Ja mało zawału nie dostałam a On chwilę popłakał, kazał przykleić plasterek i za chwilę jakby się nic nie stało. Jestem w szoku jaki twardziel. Na szczęscie wszystko ładnie się zasklepia więc obeszło się bez szycia. Chociaż wyglądało kiepsko

Ewcia, to może nie sprzątaj jakiś czas, szczególnie jak przychodzą goście do teściowej, może coś ją ruszy ;-)

daruuunia3 nasza niby kuchnia też wygląda gorzej niz przed rozpoczęciem remontu, ale liczy się efekt końcowy :tak:

azile29 widzę, że Twój mąż ma takie same podejście jak mój :-D mi już czasem ręce opadają, ale cóz, trzeba to wytrzymać :tak:

agusia04 dobrze, że z synkiem dobrze i nic poważnego mu się nie stało. Jak nic twardziel Ci rośnie ;-)

a tak zmieniając temat... mój mężulek co chwilę zagląda mi przez ramię, pyta się co tu piszemy i kazał mi Was pozdrowić :sorry2::tak: no to piszę:
Pozdrowienia od mojego męża :-):-):-)

Magdziarka;
Dzidziuś Piękny :-)
ja także już się nie mogę czekać kiedy mój Synuś się urodzi :-) no ale teraz jeszcze niechaj siedzi sobie grzecznie w brzuszku i rośnie :-)
Aniknulka;
te kłucia to normalne - przecież Dzidzia cały czas rośnie i macica się wciąż powiększa

mata-kow podziękuj mężowi za pozdrowionka. A co do "opadania rąk" to już nawet nie staram sie forsować za bardzo swoich racji. Ale biore prace w swoje ręce i tyle....tylko tym razem raczej nie mogę sama pomalować mieszkania. Bo nie dość że strasznie wysokie to i trzeba gdzie nie gdzie po szpachlować. Ale wcześniej to ja malowałam i ja układałam panele. Gość od glazury sie śmiał, ze i pewnie to też bym zrobiła gdymym musiała:-).
Pozdrawiam wszystkie remontowiczki

Dziękuję Mata, też go pozdrów i życzę szybkiego zakończenia remontu:-D
Daruuuunia życzę również szybkiego zakończenia, no i wszystkim które zaczęły remonty, malowanie itp. :tak:

Joasia dzis już jest ok tylko brzusio trochę swędział, ale posmarowałam kremem i jest już dobrze.
Martwiłam sie o Ciebie, teraz rzadko bywasz na bb, aled pewnie jesteś zajęta przygotowaniami pokoiku dla maluszka? :-)

reklama
Wiem Mata chodziło mi o to, że kobieta w ciąży odczuwa z większą intensywnością zapachy i Magdziarce mogą one przeszkadzać.:tak: Mi niestety teraz nawet perfumy drażnią

Do góry