reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
No moj jest wlasnie taka pilka z porzodu i moze dzieki temu maluch jak kopie nic mnie nie boli. Mam tylko wrazenie ze jest dosc nisko,. Tu na zdjeciach tak nie widac ale ja to widze.

Podziwiam was za te rmontty. Ja mam do remontu pokoj dzieci ale to dopiero za rok zrobie bo trzeba zrobic generalny z wymiana podłog wlacznie.

Magdalenkako śliczny brzusio!
Ja niestety w porównaniu z Twoim mam malutki, tak jak u MATY myślę, że przestał rosnąć, no może za tydzień będzie większy......

Ewcia ja porozmawiałabym z mężem, niech on pogada ze swoją mamą a jak nie da rady z nią to z tatą. Przedstaw mu swoje racje, że goście będą budzić dziecko, poza tym co to za wstyd nie mieć własnej łazienki - czy teściowa nie krępuje się przed swoimi znajomymy? Ja bym się krępowała.:wściekła/y:

Magdziarka fajnie, że się zdecydowałaś na malowanie, zawsze będzie świższe mieszkanko jak już pojawi się maluszek;-)

Mata doskonale rozumiem co przeżywasz. My z mężem wyremontowaliśmy kapitalnie cały dom (skończyliśmy w styczniu tego roku). Wymiana kokien, cyklinowanie podłóg, gipsowanie ścian, malowanie. Zostały nam jeszcze łazienki ale musimy odłożyć kaskę. Co do pokoju małego to teraz tylko szablony, firaneczka, zasłonka, złożymy łóżeczko i będzie cudownie.:tak:

Słyszałam, ze poród w wodzie jest lżejszy dla kobiety. Niestety to moja pierwsza ciąża, a na Karowej nie rodzi się w wodzie więc nie przekonam się jak to jest.

reklama
Do góry