reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziękuję Wam za wsparcie!:tak:
Mam nadzieję, że z dzidziusiem będzie wszystko w porządku bo czytałam, że cukrzyca szkodzi płodowi no i dlatego się popłakałam, ale już jest ok. Z glukozą miałam podobnie jak Milka, kupiłam w aptece (cytrynę przekroiłam w domu) no i po badaniu na czczo pielęgniarka kazała rozpuścić sobie w kubku płyn i wypić, na koniec dodała żebym pilnowała sobie czasu bo ona tego nie robi:no: przyzwyczaiłam się już do tego bo miałam już 3 badania na glukozę.
Agusia cieszę się, że u Ciebie wynik ok.
Głuszku masz rację waga powinna stanąć, mam taką nadzieję. Od jutra zaczynam :tak:

Dziękuję Wam za wsparcie:tak:
Julia ja też czekam na te wiosenne poranki, ostatnio wrócił do nas wróbelek i zawsze z rana woła swoje "kobitki" ćwierkaniem. Miło posłuchać i mieć taką pobudkę połączoną ze słoneczną pogodą :-)

Powinnas porozmawiac o tym ze swoim ginem. Ja dużo kasłałam i wywoływałam tym ruchy dziecka.:tak:Bałam się tylko zeby te skurcze nie zaszkodziły małemu.

ja ważę teraz 83 przy 168 i też mi do zgrabnej sporo brakuje ale skora uwazacie że nie jest źle to tego będę się trzymać :-D

a ja mam mega zgagę - z Marysią tego nie miałam, ale znalazłam na to sposób- shake z McDonalda. Mniam mniam - tylko co ja będę tam latać jak tylko zgaga mnie złapie. mleka nie cierpie, maślanki tez, po jogurcie nie przechodzi....
Współczuje z tymi bólami na dole bo ja tak miałam z Marysia bo była własnie bardzo nisko i wcześnie się głową na dół ustawiła

Dziewczyny czy wasze dzieci się już pobracały głowami w doł? Do kiedy mają czas na to?

Gluszku chyba do 32 tyg jak robni sie usg kolene powinny byc juz odwrocone wlasciwie. Ja ednak znam przypadki ze dzieci pozniej sie jeszcze odwracaja.. chyba najlepiej spytac gina. Moje dziecie na 100% nie jest jeszcze odwrocone bo czuje go bardzo roznie.

reklama
Aniknulka ale chyba z tego stresu już nie doczytałaś, że cukrzyca jest najgroźniejsza w pierwszym trymestrze ;-):tak: a Ty już prawie 3 zaczynasz, dlatego jestem przekonana, że wszystko będzie dobrze :-):-):-)

Do góry