reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
U nas dziś po południu wyszło słonko, a potem przyszła pierwsza w tym roku wiosenna burza :-). Potem znów było słońce i pachniało deszczem :-)

jak miałam ospę to wysmarowałam się zbyt grubo na twarzy a że maść była miętowa to strasznie mnie oczy piekły a potem to musiałam iść do okulisty bo aż ciśnienie w oczach mi się podniosło od tego mentolu, z samej ospy miałam kilka krosteczek , dosłownie, nawet byłam na małej imprezie z ospą - jak już były strupki :-)

Joaś, no niesamowite, że masz taki malutki brzusio.

Kasiu, lasencja z Ciebie. Brzuszek idealnie okrąglutki. I ładne ciuszki :-)

Asiu
, mi pępek już dawno wyskoczył, ale to pewnie dlatego, ze mi się rozciągnął po ciąży z Wojciaszkiem.
Mój brzuchol tez od początku jest nisko.

Kasiu bardzo się cieszę, że wszytsko dobrze :-)
co do ciśnienia, to jestem niskociśnieniowiec i czasem chodzę z ciśnieniem 80/40 :szok: a u ginki mam zazwyczaj 140/80 :-D

Mi pępek jeszcze nie wyskoczył i chyba juz mi to nie grozi (może się mylę, nie wiem :sorry2:). Od zawsze miałam bardzo głęboki pępek, nawet nie dosięgałam do końca :szok: teraz już jest płytszy, ale do wypchania jeszcze dużo trzeba ;-)

mi pępek nie wyskoczył i raczej nie sądze ze wyskoczy bo brzuch mam MEgA OGROMNY wiec jakby miał wyleźć to by wylazł.
Joas ja jestemw szoku dziewczyno - ale ci zazdoszczę ze masz takie maleńki brzuszeczek bo przynajmniej ci lekko.
Kacha mamy bardzo podobne brzuchy tylko ze ty jesteś w rozmiarze M a ja w XL :tak::-D
Dziewczyn yja mam w tej ciąży wysoko brzuch i to jest KOSZMAR!!!! Do tego mały jest pośladkowo na razie ułożony i mi wbija głowę w żebra i przeponę i idzie sie udusić - aż mi czasami słabo jak prowadze auto. Wszytsko mi idzie w brzuch - z Marysią mi rozsadzało tyłek i ten brzuch był taki na boki a teraz tak jakby mi ktoś dokleił piłke. Wszyscy sie zachwycaja ze pikny on jest ale co mi z tego skoro jest mi tak cieżko.
A do tego Pani się mnie dzis zapytałą czy rodze na dniach (głupia) a wczoraj inna ze myslała ze jestem w 8 miesiacu - już chyba zaczne mówić że jestem w 7 miesiacu a nie w 6 bo ludzie robią mega oczy jak mnie widzą

no to poczytałam - cieszę się że u was wsyztsko dobrze. Mi się znowu brzuch stawia od 2 dni. masakra jakaś z tymi skurczami..... Zaraz się kłade i idę łyknąć 6 magnez dzisiaj........
Teraz sie zastanawiam ze jak ja mam latać co 2-3 tygodnie do gina to chyba nie wydole finansowo i nie będe moze jednak zmieniac tej babki (tam gdzie chodze to pakiet PZU ubezpiecznenie z pracy wiec tak jak prywatnie tylko nie płacę). A w Krakowie dobry gin to i 120-150 zeta bierze. A tak sie zastanawiałam czy nie zmienić gina na innego w tej przychodni własnie? Tylko kupa jest taka że oni sie pewnie wszyscy znają i musze wymyślec jakiś dobry pretekst zeby nie było haloi nie do wiary....

Tak Asiu ja też mam nadzieje że teraz już będzie tylko lepiej :tak:
Mamootku u mnie też burza była :-D miejmy nadzieje ze zima poszła już sobie od nas :tak:

reklama
Do góry