reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Cześć Dziewczyny:-)

U mnie dokładnie to samo - powyciagałam wszystkie wieksze spodnie jakie posiadam ;-)bo moje ukochane dżiny rurki wbijają mi się w brzuch i czuję się w nich jak parówka:baffled:

reklama
dzisiaj jak liczylam sobie tygodniami kiedy bedzie 40 tydzien to wyszlo mi ze 23 czerwca w Dzień Ojca fajnie by było :-)

Ja też mam duży brzuszek ciążowy...
Dzisiaj przyszedł zamówiony stanik bezszwowy co rośnie razem z biustem,mówie Wam rewelacja nic mnie nie uciska i już mnie piersi nie bolą tak jak ostatnio,spać też w nim będe i chyba zamówie jeszcze jeden.
A ciuszki fajne widziałam na allegro i mam już upatrzone ze sztruksu fajniutkie spodnie i fajny golfik na świeta,muszę ładnie wyglądać,tylko,że teraz jestem taka blada...
Mdłości mi troche minęły,rewelacja:)

u mnie brzucha zero - ale myslę sobie,że mam szerokie biodra i tam się maluch rozlokował; chodzę w normalnych spodniach, ale muszę zakupić biustonosz bo aktualnie mam tylko jeden - reszta jakoś dziwnie zmalała ;-)

a ja wczoraj rozpoczęłam II trymestr :-)

Iwosz gratuluje II semestru . A co do tych bioderek to i ja jestem szeroka w boidrach i juz brzuszek mam malutki i moje kochane ubranka robią sie za male i jak ty to napisalas jakos dziwnie zamałe :-D

reklama
Do góry